Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Ατλέτικο Παραναένσε ο Αντριάνο!

Στην Ατλέτικο Παραναένσε ο Αντριάνο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/2/2014 20:31
Μετά από περίπου δύο χρόνια, ο Αντριάνο επιστρέφει στην ενεργό δράση καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με την Ατλέτικο Παραναένσε και θα ενισχύσει την βραζιλιάνικη ομάδα στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ο 31χρονος επιθετικός ο οποίος έχει να παίξει ποδόσφαιρο από τον Μάρτιο του 2012, προπονούταν τους τελευταίους δύο μήνες με την Ατλέτικο Παραναένσε προκειμένου να αποκτήσει φυσική κατάσταση και σήμερα ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα συμβόλαιο με την Ατλέτικο. Είναι μία ανταμοιβή, μετά από τόση δουλειά και αφοσίωση. Έχω την ευκαιρία να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο» δήλωσε ο Αντριάνο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα Ιταλίας, δύο Κύπελλα και δύο Σούπερ Καπ με τη φανέλα της Ίντερ στην οποία αγωνίστηκε από το 2004 έως το 2009, ενώ έχει στεφθεί δύο φορές πρωταθλητής Βραζιλίας με την Φλαμένγκο το 2009 και με τη Κορίνθιας το 2011.

Ο ίδιος μετράει 48 εμφανίσεις και 27 γκολ με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας, με την οποία έχει κερδίσει το Κόπα Αμέρικα το 2004 και το Κύπελλο Συνομοσπονδιών το 2005.

Ωστόσο ο χαρακτήρας του, τα πάρτι, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και η χλιδάτη ζωή που επέλεξε να ακολουθήσει δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο και να προσφέρει τα αναμενόμενα τα επόμενα χρόνια, με αποτέλεσμα η καριέρα του να πάρει την κατιούσα.

Ο... παλιός Αντριάνο σε δράση:




Το υπέροχο γκολ που είχε πετύχει κόντρα στην Ελλάδα το 2005:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.