Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούσιτς: «Δεν μας αρκεί η ισοπαλία»

Σούσιτς: «Δεν μας αρκεί η ισοπαλία»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/3/2013 15:44
Με στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί απέναντι στην εθνική Ελλάδας, η Βοσνία σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σούσιτς ο οποίος δήλωσε ότι παρότι η ισοπαλία δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα, η ομάδα του θα παίξει με επιθετικό σχήμα για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Ο 57χρονος ομοσπονδιακός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Παρασκευής απέναντι στην Ελλάδα, ανέφερε πως η Βοσνία έχει ιστορική ευκαιρία για να προκριθεί σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα, ωστόσο τόνισε πως ο στόχος είναι η πρώτη θέση και γι’ αυτό η Βοσνία θα τα δώσει όλα για τη νίκη:

«Είμαστε έτοιμοι για τον μεγάλο αγώνα. Όλοι έχουν μεγάλες προσδοκίες από μας και πιστεύω πως μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο. Αντιμετωπίζουμε μία πραγματικά καλή ομάδα. Κι εμείς όμως έχουμε ένα σύνολο παικτών με πολλή ποιότητα και μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα σε κάθε αντίπαλο. Ελπίζω όπως και κάθε άλλος φίλαθλος σε αυτή τη χώρα, πως ήρθε η ώρα να πάμε σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αντιμετωπίζουμε το μεγαλύτερο ανταγωνιστή μας για την πρωτιά. Στην Αθήνα πήραμε ισοπαλία και τώρα όλοι περιμένουν από μας να νικήσουμε στην έδρα μας. Ελπίζω να τα καταφέρουμε, παρά τα προβλήματά μας. Θέλουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας διατηρήσει στην πρώτη θέση, δηλαδή νίκη ή ισοπαλία. Όμως θα παίξουμε με στόχο τη νίκη. Αυτός είναι ο πραγματικός μας στόχος. Για το λόγο αυτό θα παίξουμε με έναν αμυντικό χαφ, που θα είναι είτε ο Ζαχίροβιτς είτε ο Ράχιμιτς», ανέφερε ο Σούσιτς αποκαλύπτοντας έτσι τις επιθετικές του διαθέσεις.

Όσον αφορά για τη συμμετοχή του Μίραλεμ Πιάνιτς ο ίδιος δήλωσε:

«Σήμερα έκανε τρέξιμο για 10-15 λεπτά μόνο. Αύριο υπάρχει ένα χαλαρό πρόγραμμα το πρωί, αλλά δεν θα συμπεράνουμε από εκεί αν μπορεί να παίξει. Δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί για 90 λεπτά, αλλά η παρουσία του και μόνο στο γήπεδο σημαίνει πολλά για μας.

Ξέρω πως οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι ελάχιστες, αλλά αν μπορεί να παίξει, θα παίξει. Αν όχι, θα κοιτάξουμε να βρούμε κάποια άλλη λύση. Πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί, ο Σαλίχοβιτς είναι εκτός όπως και ο Βίστσα, αλλά κι έτσι μπορούμε να παρουσιάσουμε μια καλή ομάδα που είναι σε θέση να κερδίσει την Ελλάδα».

Τέλος, ο Σούσιτς έκανε αναφορά για το σχήμα της Εθνικής Ελλάδας:

«Ξέρουμε καλά τους Έλληνες. Γνωρίζουμε πόσο δυνατή ομάδα είναι και πως μπορούν να πάρουν τα αποτελέσματα που θέλουν. Χθες καθόμουν με τον Ίβιτσα Όσιμ και κάποιους άλλους και λάβαμε πολλές διαφορετικές εκδοχές για τον τρόπο που θα παραταχθεί η Ελλάδα. Πιστεύω πως θα υπάρχουν εκπλήξεις. Ξέρουμε πάντως 9-10 παίκτες με τους οποίους θα αρχίσουν το ματς απέναντι μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.