Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Έμεινε… ζωντανός ο Άρης

Σούπερ Λιγκ: Έμεινε… ζωντανός ο Άρης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/2/2014 21:42
Την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο Άρης ο οποίος κέρδισε με 1-0 τον Πανιώνιο στο «Κλ. Βικείδης» χάρη σε γκολ του Αγκάνθο (58’) , με αποτέλεσμα να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για την παραμονή του στην κατηγορία! Γλίτωσε την κόκκινη στο 40’ ο Τάτος για εκτός φάσης χτύπημα.

Μετά από 11 αποτυχημένες απόπειρες, ο Άρης πήρε την πρώτη του νίκη στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς κέρδισε με 1-0 τον Πανιώνιο, έφτασε τους 17 βαθμούς και έμεινε ζωντανός στη μάχη για την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ, βάζοντας παράλληλα σε… περιπέτειες τους «κυανέρυθρους».

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, δείχνοντας πως ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι, δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο μέρος, έχοντας και δοκάρι με τον Μπακασέτα στο 32’ και τελικώς στο 58’ ο Αγκάνθο χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τάτου.

Από την πλευρά του, ο Πανιώνιος απογοήτευσε σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι, ωστόσο μπορεί να διαμαρτύρεται για τη φάση του 40ο λεπτού όταν ο διαιτητής δεν απέβαλε τον Τάτο για εκτός φάσης χτύπημα στον Μητρόπουλο.

Μάλιστα, η ενέργεια του άσου του Άρη προκάλεσε διαπληκτισμούς που έλαβαν χώρα εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, με τον διαιτητή να μην δείχνει καμία κάρτα!

Το τελικό 1-0, διατήρησε τον Άρη στην τελευταία θέση αλλά με μόλις δύο βαθμούς διαφορά από την προτελευταία Βέροια και στο -5 από την 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής.

Από την άλλη ο Πανιώνιος μπήκε σε… περιπέτειες καθώς υποχώρησε στην 15η θέση με 24 βαθμούς, δύο περισσότερους από την θέση που οδηγεί σε μπαράζ και 5 από τις επικίνδυνες θέσεις.

Οι συνθέσεις:


Άρης: Διούδης, Βανγκέλι, Γιαννίτσης, Μπουγαΐδης, Τσουμάνης, Τσιάρας, Καμινιώτης (79’ Οικονομόπουλος), Τάτος, Μπακασέτας, Μανιάς (90+2’ Αγγελούδης), Αγκάνθο (74’ Κύργιας)

Πανιώνιος: Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Αραβίδης,Λαμπρόπουλος Μητρόπουλος, Παντίδος, Γιάννου (76’ Ντούνης), Λάσνικ (69’ Καμπάνταης), Παναγιωτούδης, Κολοβός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.