Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη με Ντουντού για ΟΦΗ!

Σούπερ Λιγκ: Νίκη με Ντουντού για ΟΦΗ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/2/2014 19:33
Με τον Ντουντού να μπαίνει στο 61’ και στην πρώτη επαφή με τη μπάλα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ, ο ΟΦΗ κέρδισε με 1-0 τον Πανθρακικό στο «Γεντί Κουλέ» και επέστρεψε στις νίκες μετά τη «βαριά» ήττα από τον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική.

Ονειρικό ντεμπούτο πραγματοποίησε με τη φανέλα του ΟΦΗ ο Ντουντού, καθώς ο Βραζιλιάνος μέσος λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο στο 61’, σκόραρε με σουτ λίγο έξω από την περιοχή, χαρίζοντας έτσι την νίκη (1-0) στην ομάδα του επί του Πανθρακικού.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ, ωστόσο οι προσπάθειες τους σταματούσαν στον εξαιρετικό Αθανασιάδη μέχρις ότου ο Ντουντού να δώσει τελικά τη λύση για την ομάδα του Σα Πίντο.

Αντίθετα, ο Πανθρακικός δεν μπόρεσε να απειλήσει, με τις απουσίες των Κάσες και Ρομέου να ήταν εμφανείς στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ αν δεν βρίσκονται σε μεγάλη ημέρα ο Αθανασιάδης, το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Με αυτή τη νίκη ο ΟΦΗ «σκαρφάλωσε» στην 10η θέση με 30 βαθμούς, ενώ ο Πανθρακικός έμεινε στην 6η θέση με 34 και στο -8 από την 5η θέση που οδηγεί στα πλει-οφ.

Οι συνθέσεις:


ΟΦΗ: Φερνάντες, Μπούρμπος, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μακρής, Καλάϊτζιτς (61' Ντουντού), Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (83' Στάθης), Κουτσιανικούλης (46' Σίσιτς), Παπάζογλου

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Καθάριος (87' Σδράβος), Σαμπάτ (78' Μολίνα), Χρήστου, Εμπόου, Λαδάκης (49' Τριανταφύλλου), Μπαϊκαρά, Χασομέρης, Ιγκόρ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.