Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πολύτιμη νίκη για την μεταμορφωμένη ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Πολύτιμη νίκη για την μεταμορφωμένη ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2013 20:30
Σε μία από τις καλύτερες εντός έδρας εμφανίσεις της την φετινή σεζόν, η ΑΕΚ κέρδισε με 1-0 την Ξάνθη με γκολ του Πετρόπουλου στο 68’, παίρνοντας έτσι το «τρίποντο» σε ένα πολύ κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι. Σωρεία ευκαιριών για τους «κιτρινόμαυρους», μεταξύ αυτών ένα γκολ που δεν μέτρησε και ένα δοκάρι.

4-4-2 σε ρόμβο ήταν η διάταξη του Έβαλντ Λίνεν, με τους παίκτες της ΑΕΚ να μπαίνουν από το πρώτο λεπτό με σκοπό να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Αυτό το κατάφερε ο Φούντας στο 5ο λεπτό με σουτ, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε – ίσως λανθασμένα- για χέρι του Πετρόπουλου στο στρώσιμο της μπάλας. Η συνέχεια του παιχνιδιού έδειχνε την Ξάνθη να είναι κλεισμένη στην περιοχή της και την ΑΕΚ να προσπαθεί να βρει την λύση ώστε να ξεκλειδώσει την αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων, με τον Πετρόπουλο να απειλεί με δύο κεφαλιές.

Ακόμα πιο πιεστική ήταν στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ, η οποία μόλις στο 50’ έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Πετρόπουλο να μην προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας ύστερα από μπαλιά του Φούντα. Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί και μετά τις επίσης χαμένες ευκαιρίες του Φούντα, του Μπουγαίδη και του Γκερέιρο, ο Πετρόπουλος τελικώς βρήκε την λύση στο 68’, όταν και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σκαστό σουτ, ύστερα από ωραία σέντρα στου Τσουμάγκα.

Στην συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ευκαιρίες για να αυξήσουν το προβάδισμα τους, όταν ο Ρίκκα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και ύστερα ο Φούντας έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, ωστόσο ο Μαρκόφσκι παραλίγο να ισοφαρίσει για την Ξάνθη όταν και αστόχησε ελάχιστα με κεφαλιά.

Οι συνθέσεις


ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Βλάχος, Μητρόπουλος, Ρίκκα, Κορδέρο (90’+1’ Σταματής), Γκερέιρο (88’ Φέτσης), Φούντας (83’ Παυλής), Πετρόπουλος

Skoda Ξάνθη: Λοντίγκιν, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Κομεσίδης, Μπέρτος, Ντιέ (70’ Μαρκόφσκι), Ντάνι, Πλατέλλας (63’ Σμιθ), Βασιλακάκης, Μαρίν (63’ Πρίττας), Ονουάτσι

Μοιράστηκαν τον βαθμό στην Κομοτηνή


Σούπερ Λιγκ: Πολύτιμη νίκη για την μεταμορφωμένη ΑΕΚ
Στο άλλο παιχνίδι, τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Πανθρακικός και Πλατανιάς στην Κομοτηνή, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι κυρίως στο πρώτο μέρος, ωστόσο πλήρωσαν την επιπολαιότητα τους.

Το σκορ άνοιξε στο 51’ ο Ναζλίδης, με τον Πανθρακικό να πιέζει για την ισοφάριση έχοντας αρχικά δοκάρι στο 61’ με τον Λουσέρο, ωστόσο 5 λεπτά μετά ο Παπαδόπουλος κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Μάλιστα ο ίδιος στο 86’ έχασε τεράστια ευκαιρία για το νικητήριο τέρματα όταν και αστόχησε σε τετ-α-τετ απέναντι στον Κηπουρό.

Πανθρακικός: Βρονταράς, Στάθης (59’ Κοντογουλίδης), Καστσελάν, Σερφά, Χρήστου, Λαδάκης, Μουνάφο, Μίγκας, Λουσέρο (85’ Κυβελίδης), Μπαϊκαρά, Παπαδόπουλος

Πλατανιάς: Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κουρτεσιώτης (84’ Κανακούδης), Τζανής, Ντόε (76’ Γκονζάλες), Κάλαϊζιτς, Τετέ (90’ Μαραγκουδάκης), Δέντσας, Αναστασάκος, Ναζλίδης, Ουντότζι

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.