Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Κέρδισε τη Μίλαν με σούπερ Ιγκουαϊν η Νάπολι (video)

Σέριε Α: Κέρδισε τη Μίλαν με σούπερ Ιγκουαϊν η Νάπολι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/2/2014 00:14
Η Μίλαν πήρε προβάδισμα στην έδρα της Νάπολι, ωστόσο ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν με δύο προσωπικά γκολ οδήγησε τους «παρτενοπέι» στη νίκη (3-1) στο «Σαν Πάολο», υποχρεώνοντας παράλληλα τον Κλάρενς Ζέεντορφ στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα ως τεχνικός των «ροσονέρι».

Μια εβδομάδα μετά τη βαριά ήττα από την Αταλάντα (3-0), η Νάπολι επέστρεψε στις νίκες στην Σέριε Α, καθώς κέρδισε με ανατροπή τη Μίλαν στο «Σαν Πάολο» με 3-1 και διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Όλα ξεκίνησαν εξαιρετικά για τη Μίλαν, με τον Τάαραμπ να ανοίγει το σκορ στο 8ο λεπτό, πετυχαίνοντας γκολ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των «ροσονέρι».

Ωστόσο τρία μόλις λεπτά μετά ο Ινλέρ ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν ευκαιρίες για να πάνε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια, με μεγαλύτερη το δοκάρι του Μάτζιο στο 41’.

Στην επανάληψη, ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν πήρε τη σκυτάλη και με δύο προσωπικά γκολ στο 56’ και στο 82’ «σφράγισε» τη νίκη για την Νάπολι, καθώς η Μίλαν δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να απαντήσει.

Σέριε Α: Κέρδισε τη Μίλαν με σούπερ Ιγκουαϊν η Νάπολι (video)
Μάλιστα, σε προσπάθεια του Κλάρενς Ζέεντορφ να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του, ο Ολλανδός τεχνικός απέσυρε από το παιχνίδι τον Μπαλοτέλι ο οποίος έβαλε τα κλάματα στον πάγκο των «ροσονέρι»!

Με τη νίκη της η Νάπολι έφτασε τους 47 βαθμούς και διατηρήθηκε στην 3η θέση με τρεις βαθμούς λιγότερους από την Ρόμα η οποία έχει όμως δύο παιχνίδια λιγότερα. Αντίθετα, η Μίλαν έμεινε για δεύτερη αγωνιστική χωρίς νίκη και έμεινε στην 10η θέση με 29 βαθμούς.



Επέστρεψε στις νίκες η Φιορεντίνα, με… φόρα από το Κύπελλο η Ουντινέζε


Σέριε Α: Κέρδισε τη Μίλαν με σούπερ Ιγκουαϊν η Νάπολι (video)
Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Κάλιαρι και Ουντινέζε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, η Φιορεντίνα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, καθώς κέρδισε με 2-0 την Αταλάντα στο «Αρτέμιο Φράνκι» και διατηρήθηκε στην 4η θέση της Σέριε Α.

Σκόρερ για τους «βιόλα» ήταν οι Ίλισιτς (16’) και Βόλσκι (86’), με αποτέλεσμα η ομάδα του Μοντέλα να διατηρηθεί στην 4η θέση και στο -3 από την Νάπολι.

Νικηφόρο αποτέλεσμα και για την Ουντινέζε, η οποία λίγες ημέρες μετά τη νίκη της στον ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στη Φιορεντίνα, κέρδισε με 3-0 την Κίεβο στο «Φρίουλι».

Ο Ντι Νατάλε άνοιξε το σκορ στο 57’, ενώ Φερνάντεζ (74’) και Μπαντού (86’) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ για την Ουντινέζε η οποία ξέφυγε ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.