Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πέρασε ξανά στην κορυφή η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πέρασε ξανά στην κορυφή η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/2/2014 23:06
Με πρωταγωνιστές τους Μπενζεμά, Μπέιλ και Χεσέ, η Ρεάλ κέρδισε με 4-2 την Βιγιαρεάλ στο «Μπερναμπέου» και πέρασε προσωρινά στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν, ισοβαθμώντας στους 57 βαθμούς με την Ατλέτικο.

Μετά την ισοπαλία στην έδρα της Μπιλμπάο (1-1), η Ρεάλ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, παίρνοντας τη νίκη με 4-2 κόντρα στη Βιγιαρεάλ με αποτέλεσμα να «σκαρφαλώσει» προσωρινά στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η «βασίλισσα» μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Μπέιλ, ενώ στο 25’ ο Ουαλός μεσοεπιθετικός έδωσε την ασίστ στον Μπενζεμά, ο οποίος διπλασίασε το προβάδισμα των γηπεδούχων.

Ο Μάριο μείωσε στο 43’ σε 2-1 με ωραίο γκολ, ωστόσο ο Χεσέ που κλήθηκε να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Κριστιάνο Ρονάλντο, έδωσε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στην Ρεάλ κάνοντας το 3-1 στο 64’.

Ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 69’ μείωσε σε 3-2 για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο μετά από ωραία αντεπίθεση στο 76’, ο Χεσέ έδωσε στον Μπενζεμά και αυτός διαμόρφωσε το τελικό 4-2, φτάνοντας τα 12 γκολ τη φετινή σεζόν στη Πριμέρα.

Έτσι, η Ρεάλ «σκαρφάλωσε» προσωρινά στην κορυφή με 57 βαθμούς, όσους έχει και η Ατλέτικο η οποία αντιμετωπίζει αυτή την ώρα την Αλμερία, ενώ αντίθετα η Βιγιαρεάλ έμεινε στους 40 βαθμούς και έδωσε την ευκαιρία στην Μπιλμπάο να πάρει διαφορά έξι βαθμών από την 5η θέση, εφόσον κερδίσει στην έδρα της Θέλτα.

Μεγάλες νίκες για Βαλένθια, Ράγιο Βαγιεκάνο


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πέρασε ξανά στην κορυφή η Ρεάλ
Μια εβδομάδα μετά το «διπλό» στο «Καμπ Νου», η Βαλένθια συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, διαλύοντας με 5-0 την Μπέτις στο «Μεστάγια».

Στην 8η θέση της βαθμολογίας «σκαρφάλωσε» η Βαλένθια η οποία διέλυσε με 5-0 την ουραγό Μπέτις στο «Μεστάγια», σημειώνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Οι «νυχτερίδες» πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ των Ματιέ (41’) και Αλκασέρ (44’). Ο δεύτερος έδωσε την ασίστ για το γκολ του Φεγκιουλί στο 62’, ενώ ο ίδιος ανέλαβε ξανά ρόλο εκτελεστή στο 68’, κάνοντας το 4-0.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 79’ ο Βάργκας, πετυχαίνοντας το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Βαλένθια.

Μεγάλη νίκη και για την Ράγιο Βαγιεκάνο η οποία κέρδισε με 4-1 τη Μάλαγα στη Μαδρίτη και πήρε τρεις βαθμούς-χρυσάφι στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Φάλκε ο οποίος σημείωσε δύο γκολ (26’, 63’) μετά από ισάριθμες ασίστ του Λάριβεϊ, ο οποίος έγραψε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ στο 45+1’.

Από την πλευρά της, η Μάλαγα κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής με τον με τον Ιακοβένκο στο 72’, με αποτέλεσμα οι Ανδαλουσιανοί να βρίσκονται μόλις στο -4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.