Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Ξύπνησε» και έκανε… περίπατο

Σούπερ Λιγκ: «Ξύπνησε» και έκανε… περίπατο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/2/2014 22:04
Με πέντε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός, ανήμερα της «μαύρης» επετείου, διέλυσε με 5-0 η Βέροια εκτός έδρας τιμώντας τη «μαύρη» επέτειο της Θύρας 7. Δύο γκολ (70’, 90+2’) ο Ολαϊτάν, πρώτο γκολ για Πέρεζ (69’), τρεις ασίστ (!) από τον Τσόρι ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 59’.

Ο Ολυμπιακός με τρομερή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη με 5-0 στην έδρα της Βέροιας, την ημέρα που συμπληρώνονται 33 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7.

Η Βέροια είχε μπλοκάρει τον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, ωστόσο στην επανάληψη… ξέσπασαν, με τον Τσόρι να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά στο 59’ μετά από ασίστ του νεοεισελθέντα Ολαϊτάν. Ωστόσο η φάση ξεκίνησε με μια σέντρα από αριστερά και τον Ολαϊτάν να βρίσκεται σε θέση οφσάιντ.

Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού ήταν εντυπωσιακός καθώς στη συνέχεια ανέλαβε ρόλο δημιουργού, μοιράζοντας τρεις ασίστ στους συμπαίκτες του, με τον Πέρεζ να κάνει το 2-0 στο 69’, ανοίγοντας λογαριασμό με την νέα του ομάδα, ενώ Ολαϊτάν (70’) και Μανιάτης (85’) «κλείδωσαν» τη νίκη του Ολυμπιακού.

Το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε ο Ολαϊτάν στο 90+2’, διαμορφώνοντας το 5-0, με τον νεαρό επιθετικό να φτάνει τα 7 γκολ στην Σούπερ Λιγκ.

Από την πλευρά της, η Βέροια είχε δοκάρι στο 86’ με τον Μπαρκάν για να πετύχει το γκολ της τιμής, όμως Ρομπέρτο ακούμπησε όσο χρειαζόταν τη μπάλα για της αλλάξει πορεία και να μην καταλήξει στα δίχτυα.

Σούπερ Λιγκ: «Ξύπνησε» και έκανε… περίπατο
Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός έφτασε τους 68 βαθμούς και πέρασε προσωρινά 17 βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ, ενώ αντίθετα η Βέροια έμεινε στους 19 και έδωσε την ευκαιρία στον Άρη να «ψαλιδίσει» την μεταξύ τους διαφορά ακόμα και στους 2 βαθμούς.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού και ο Μίτσελ φόρεσαν περιβραχιόνια με την αναγραφή «8-2-1981» ενώ οι φίλοι της Βέροιας άφησαν λουλούδια μπροστά από το πανό των φίλων του Ολυμπιακού, το οποίο έγραφε «αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε... 8/2/1981».

Οι συνθέσεις:


Βέροια: Καντιμοίρης, Σιόντης, Σισοκό (57’ Ντόγος), Βέρτζος (51’ Τζημογιάννης), Βεργώνης, Οστοϊτς, Παυλίδης, Καλτσάς (61’ Γκονσάλβες), Μπεν, Μπαργκάν, Μάνος.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Μανωλάς, Μαρκάνο, Μπονγκ, Σάμαρης (58’ Μανιάτης), Εντινγκά, Κάμπελ (71’ Ιμπαγάσα), Πέρεζ, Ντομίνγκεζ, Σέποβιτς (58’ Ολαϊτάν).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.