Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Σκωτίας: Αποκλεισμός-σοκ για Σέλτικ, στους «8» η Ρέιντζερς

Κύπελλο Σκωτίας: Αποκλεισμός-σοκ για Σέλτικ, στους «8» η Ρέιντζερς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/2/2014 20:20
Εκτός συνέχειας από το Κύπελλο Σκωτίας έμεινε η Σέλτικ καθώς ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της από την Αμπερντίν η οποία «σφράγισε» έτσι το εισιτήριο για τα προημιτελικά! Πέρασε με τεσσάρα η Ρέιντζερς.

Αποκλεισμός-σοκ για την Σέλτικ η οποία έμεινε εκτός συνέχειας από το Κύπελλο Σκωτίας, χάνοντας με 2-1 από την Αμπερντίν στο «Παρκχεντ».

Μάλιστα η ομάδα του Γιώργου Σαμαρά (ξεκίνησε βασικός) πήρε προβάδισμα στο 9ο λεπτό με τον Στόουκς, ωστόσο η Αμπερντίν, που είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα αλλά με 21 βαθμούς διαφορά από τους «κέλτες», έφερε… τούμπα το ματς και πήρε την νίκη-πρόκριση χάρη στα γκολ των Άντερσον (38’) και Πολέτ (50’).

Έτσι, η Αμπερντίν «σφράγισε» το εισιτήριο για τα προημιτελικά, εκεί που βρίσκεται από χθες και η Ρέιντζερς μετά τη νίκη της με 4-0 κόντρα στην Ντανφέρμλιν, με τον Σιλς να πετυχαίνει χατ-τρικ (8’, 24’, 47’).

Κύπελλο Σκωτίας: Αποκλεισμός-σοκ για Σέλτικ, στους «8» η Ρέιντζερς
Παρόλα αυτά μετά τον αποκλεισμό της Σέλτικ, η Ρέιντζερς έχασε κάθε ελπίδα να συναντηθεί στη συνέχεια της διοργάνωσης με την μεγάλη της αντίπαλο, με τις δύο ομάδες να έχουν αναμετρηθεί για τελευταία φορά τον Απρίλιο του 2012, καθώς στη συνέχεια ακολούθησε ο υποβιβασμός των «προτεσταντών» στην τέταρτη κατηγορία.

Στα άλλα παιχνίδια ξεχωρίζει η νίκη ης Σεντ Τζόνστον με 4-0 στην έδρα τη Φορφάρ, ενώ η Ρέιθ Ρόβερς κέρδισε με 3-2 την Χιμπέρνιαν εκτός έδρας και την απέκλεισε από τη συνέχεια του θεσμού.

Τέλος, την πρόκριση πήρε και η Αλμπιόν Ρόβερς η οποία κέρδισε με 2-0 την Στενχάουσμιουρ, ενώ Στανράερ και Ινβερνές ήρθαν ισόπαλες 2-2, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να οδηγηθεί σε επαναληπτικό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.