Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Διέλυσε την Άρσεναλ η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Διέλυσε την Άρσεναλ η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/2/2014 16:50
Μια «δαιμονισμένη» Λίβερπουλ διέλυσε με 5-1 την Άρσεναλ στο «Άνφιλντ» πετυχαίνοντας τα τέσσερα από τα πέντε γκολ στο πρώτο 20 λεπτό! Από δύο γκολ οι Σκρτέλ (1’, 10’) και Στέρλινγκ (16’, 52’), ένα ο Στάριτζ (20’), είχε δοκάρι ο Σουάρες.

Πέντε και λίγα ήταν… Μαγική εμφάνιση πραγματοποίησε απέναντι στην Άρσεναλ η Λίβερπουλ η οποία διέλυσε με 5-1 τους «κανονιέρηδες» στο «Άνφιλντ», δείχνοντας πως είναι ικανή να απειλήσει τους τρεις πρωτοπόρους στη μάχη του πρωταθλήματος.

Οι «κόκκινοι» πραγματοποίησαν ονειρικό πρώτο 20 λεπτό, καθώς σημείωσαν 4 γκολ (!) χάρη στους Σκρτέλ (1’, 10’), Στέρλινγκ (16’) και Στάριτζ (20’), ενώ στο ίδιο διάστημα ο Σουάρες είχε δοκάρι με τρομερό σουτ εκτός περιοχής kai στη συνέχεια ο Κόλο Τουρέ δεν μπόρεσε να σκοράρει σε κενή εστία!

Όπως είναι λογικό, οι παίκτες του Ρότζερς στη συνέχεια έκαναν συντήρηση δυνάμεων, ωστόσο ακόμα και έτσι απείλησαν αρκετές φορές για γκολ, με τον Στάριτζ να κάνει τελικά το 5-0 στο 52’.

Στον αντίποδα, η Άρσεναλ που πλήρωσε τα λάθη στο κέντρο και τα τεράστια κενά στην άμυνα, κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής στο 69’ με πέναλτι του Αρτέτα για το τελικό σκορ, ενώ με την ήττα έδωσε την ευκαιρία σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι να την ρίξουν από την κορυφή της βαθμολογίας.

Από την άλλη, η Λίβερπουλ έφτασε τους 50 βαθμούς και έδειξε ικανή να κυνηγήσει ακόμα και το πρωτάθλημα, παρότι η 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ παραμένει ακόμα ο πρώτος στόχος για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ η οποία μείωσε στο -5 από την Άρσεναλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.