Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έδειξε ενδεκάδα με Βοσνία ο Σάντος

Έδειξε ενδεκάδα με Βοσνία ο Σάντος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/3/2013 15:30
Τα πλάνα του Φερνάντο Σάντος όσον αφορά την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στην κρίσιμη αναμέτρηση με τη Βοσνία την Παρασκευή, βγήκαν στο προσκήνιο μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά.

Συγκεκριμένα στο σημερινό πρόγραμμα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός παρέταξε τους θεωρητικά βασικούς με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια βρίσκονταν ο Καρνέζης, ενώ η αμυντικά τετράδα απαρτίζονταν από αριστερά προς τα δεξιά από τους Τζαβέλλα, Παπασταθόπουλο, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Τοροσίδη.

Στο κέντρο, αμυντικό χαφ ήταν ο Τζιόλης, ενώ μπροστά του βρίσκονταν οι Κατσουράνης, Καραγκούνης, με την τριάδα της επίθεσης να αποτελούνταν από τους Χολέμπα (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά) και Σαμαρά (κορυφή).

Στο ημίχρονο ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε δύο αλλαγές, περνώντας τους Μανιάτη και Γκέκα στη θέση του Τζιόλη και του Τζεβέλλα.

Στα της προπόνησης ο Σάντος στάθηκε κυρίως στο κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης αλλά και στις στημένες φάσεις.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έσκισε το φρύδι του σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ωστόσο του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες, και ο άσος της Μπολόνια ολοκλήρωσε χωρίς πρόβλημα την υπόλοιπη προπόνηση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.