Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: «Έμφραγμα» στο 120’ για Φούλαμ

Κύπελλο Αγγλίας: «Έμφραγμα» στο 120’ για Φούλαμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/2/2014 00:31
Με κεφαλιά του Μίλερ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 1-0 την Φούλαμ μέσα στο «Κρέιβεν Κότατζ» και πήρε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Νότιγχαμ Φόρεστ ή την Πρέστον. Εκτός αποστολής ο Μήτρογλου.

Μετά την απογοητευτική πορεία στο πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό της στο Λιγκ Καπ από τη Λέστερ, η Φούλαμ έμεινε εκτός συνέχειας και από το Κύπελλο καθώς ηττήθηκε στην παράταση με 1-0 από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (ομάδα τρίτης κατηγορίας) μέσα στο «Κρέιβεν Κότατζ» στον επαναληπτικό των δύο ομάδων για τους «32» του θεσμού.

«Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Σέφιλντ ήταν ο Μίλερ ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στο 98’ και στο 120’ με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Φούλαμ, οδηγώντας την ομάδα του Νάιτζελ Κλαφ (γιού του μεγάλου Μπράιαν Κλαφ) στους «16» του θεσμού.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Νότιγχαμ Φόρεστ -Πρέστον, ενώ αντίθετα η ομάδα του Κώστα Μήτρογλου (εκτός αποστολής) και του Γιώργου Καραγκούνη (έμεινε στον πάγκο) θα επικεντρωθεί στο μεγάλο της στόχο, δηλαδή την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.