Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος η σεζόν για Κατίδη στην ΑΕΚ

Τέλος η σεζόν για Κατίδη στην ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/3/2013 19:18
Την απόφαση να αποκλείσει τον Κατίδη από τις υποχρεώσεις του στην ομάδα ως το τέλος της σεζόν πήρε η ΑΕΚ, ενώ τόνισε ότι το μέλλον του στην «Ένωση» θα κριθεί μετά από νέο Δ.Σ το οποίο θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, όπως αναμενόταν, η ΠΑΕ αποφάσισε να αποκλείσει τον παίκτη από τις υποχρεώσεις της ομάδας ως το τέλος της σεζόν και να του επιβάλει το ανώτερο δυνατό χρηματικό πρόστιμο.

Ωστόσο άφησε ανοιχτό «παραθυράκι» για την επιστροφή του στην ομάδα εφόσον ο 20χρονος γίνει δεκτός χωρίς αντιδράσεις από την κοινωνία της ΑΕΚ και αφού αποδείξει ότι η συμπεριφορά του ήταν απόρροια
επιπολαιότητας και ανωριμότητας όπως τονίζει η ανακοίνωση:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ, εκτιμώντας τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή της Γιώργου Κατίδη στον σαββατιάτικο αγώνα της ομάδας μας, καθώς επίσης και την απολογία του που είδε το φως της δημοσιότητας για το επίμαχο περιστατικό, θέτει τον ποδοσφαιριστή εκτός ομάδας μέχρι τέλους της αγωνιστικής περιόδου 2012-13, αντιλαμβανόμενο την αλγεινή εικόνα που προκλήθηκε εκ της συμπεριφοράς του και επιβάλλει σε αυτόν το ανώτερο δυνατό χρηματικό πρόστιμο που προβλέπεται από τον Εσωτερικό Κανονισμό της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η περαιτέρω συνέχεια του ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ θα κριθεί από το Δ.Σ. το καλοκαίρι, αφού θα έχει δοθεί αφενός η δυνατότητα στον ποδοσφαιριστή όλο αυτό τον χρόνο να αποδείξει εμπράκτως ότι η συμπεριφορά του ήταν απόρροια επιπολαιότητας και ανωριμότητας και αφετέρου εάν η πιθανή επανένταξή του στην ομάδα είναι εφικτή χωρίς κραδασμούς στους κόλπους της ΑΕΚ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.