Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιβεβαίωσε τα άσχημα νέα για Καβάνι ο Μπλάν

Επιβεβαίωσε τα άσχημα νέα για Καβάνι ο Μπλάν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/2/2014 18:09
Για τρεις έως έξι εβδομάδες θα μείνει εκτός δράσης ο Έντισον Καβάνι, με τον τεχνικό της Παρί, Λοράν Μπλάν να επιβεβαιώνει τα άσχημα νέα για τους «πρωτευουσιάνους».

Πλήγμα με Καβάνι στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο Ουρουγουανός επιθετικός τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Μπορντό και σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα θα μείνει εκτός για τρεις έως έξι εβδομάδες.

Μάλιστα, ο Λοράν Μπλάν επιβεβαίωσε το σοβαρό πρόβλημα του Καβάνι, χωρίς όμως να διευκρινίζει το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει στα «πιτς»:

«Ο τραυματισμός του Καβάνι θα τον κρατήσει εκτός για αρκετές εβδομάδες. Δεν είναι κάτι σοβαρό, όμως δεν πρέπει να επιδεινωθεί η κατάσταση του και γι’ αυτό δεν θα πάρουμε ρίσκα» δήλωσε ο τεχνικός της Παρί.

Το σίγουρο είναι πως ο Καβάνι θα λείψει σίγουρα το ντέρμπι με τη Μονακό την επόμενη εβδομάδα, ενώ είναι αμφίβολο εάν θα προλάβει τον πρώτο αγώνα στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λεβερκούζεν.

Ο 26χρονος επιθετικός μετράει 13 γκολ σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος με την Παρί, ενώ έχει πετύχει και 4 γκολ σε 5 αγώνες στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.