Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κρεμάει» τα παπούτσια του ο Όουεν

«Κρεμάει» τα παπούτσια του ο Όουεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/3/2013 14:57
Τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια αποφάσισε να «κρεμάσει» στο τέλος της φετινής σεζόν ο Μάικλ Όουεν ο οποίος και θα αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο στα 33 του χρόνια.

Ο άγγλος επιθετικός που αγωνίζεται στην Στόουκ δεν έχει τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής κυρίως λόγω τραυματισμών που στάθηκαν εμπόδιο σε όλη την καριέρα του, και μέσω της προσωπικής του σελίδας αλλά και του λογαριασμού του στο twitter, αποκάλυψε την απόφαση του.

«Μεγάλη ημέρα σήμερα. Αποφάσισα πως αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής» έγραψε στο twitter ο Όουεν.

Ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Με μεγάλη περηφάνια ανακοινώνω την πρόθεσή μου να αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο στο τέλος της σεζόν. Είχα την τύχη στην καριέρα μου να βρεθώ σε ένα ταξίδι που μόνο στα όνειρά μου θα μπορούσα να δω.

Έχοντας αναδειχθεί από τις ακαδημίες της Λίβερπουλ, έχοντας κάνει το ντεμπούτο μου στα 17, προτού αγωνιστώ σε Ρεάλ, Νιούκαστλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Στόουκ, αλλά και με 89 συμμετοχές στην εθνική ομάδα, νιώθω πως είναι η κατάλληλη στιγμή να ρίξω την αυλαία στην καριέρα μου.

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν πιθανό χωρίς την τεράστια υποστήριξη από προπονητής, γυμναστές, συμπαίκτες, σταφ, φιλάθλους και χορηγούς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθέναν ξεχωριστά για τον τεράστιο ρόλο που έπαιξαν και με βοήθησαν να φτάσω στην κορυφή».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.