Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρελθόν (και) ο Άπλετον από τη Μπλάκμπερν!

Παρελθόν (και) ο Άπλετον από τη Μπλάκμπερν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/3/2013 14:42
Απίστευτα πράγματα στην Μπλάκμπερν, αφού η διοίκηση απέλυσε τον Μίκαελ Άπλετον μετά από 67 μέρες στον πάγκο της ομάδας, με τον 37χρονο να γίνεται αυτόματα ο τρίτος τεχνικός των «ρόβερς» που βλέπει την πόρτα της εξόδου τη φετινή σεζόν μετά τους Στιβ Κιν και Χένινγκ Μπεργκ.

Μάλιστα ο Άπλετον… κατάφερε να μείνει 10 μέρες περισσότερες από τον προκάτοχο του, Μπεργκ ο οποίος και απολύθηκε τον Δεκέμβριο μετά από 57 μέρες στο «τιμόνι» της ομάδας!

Σε αυτό ευθύνεται η άσχημη σεζόν που διανύει η Μπλάκμπερν η οποία βρίσκεται στη 18η θέση της βαθμολογίας στη Τσάμπιονσιπ, μόλις 4 βαθμούς μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις, και όλα αυτά μετά από ένα καλοκαίρι όπου ξοδεύτηκαν αρκετά λεφτά ώστε η ομάδα να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σε αυτό προστέθηκε και ο αποκλεισμός της από τους «4» του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στη Μίλγουολ, όπου χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστεί στο Γουέμπλει. Έτσι η διοίκηση αποφάσισε να απομακρύνει τον Άπλετον από τον πάγκο, και πλέον ψάχνει το 4ο φετινό προπονητή (!) για τη φετινή σεζόν.

Προς το παρόν το «τιμόνι» θα αναλάβει ο Γκάρι Μπόιερ, προπονητής της δεύτερης ομάδας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.