Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Στοπ» Βαλβέρδε (και) στη Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Στοπ» Βαλβέρδε (και) στη Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/2/2014 00:36
Την ευκαιρία να προσπεράσει την Μπαρτσελόνα στη βαθμολογία έχασε η Ρεάλ, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» και πλέον ισοβαθμεί με την Μπαρτσελόνα στην δεύτερη θέση και στο -3 από την Ατλέτικο. Αποβλήθηκε για εκτός φάσης χτύπημα ο Ρονάλντο.

Μετά την Μπαρτσελόνα, η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε έκοψε βαθμούς και από την Ρεάλ, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 στο «Σαν Μαμές» για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι «μπλόκαραν» την Ρεάλ στο πρώτο μέρος, καθώς οι «μερέργχες» δεν κατάφεραν να απειλήσουν καθόλου την εστία του Ιραϊθόθ.

Ωστόσο στην επανάληψη, Χεσέ Ροδρίγκεθ που πήρε τη θέση του Μπέιλ στην ενδεκάδα της Ρεάλ, κατάφερε να λύσει τον γόρδιο δεσμό, στέλνοντας στο 65’ τη μπάλα με προβολή στα δίχτυα μετά από ασίστ του Ρονάλντο.

Ωστόσο, η επιλογή του Βαλβέρδε να ρίξει στο παιχνίδι τον Ιμπάι Γκόμεθ τον δικαίωσε απόλυτα, καθώς ο Ισπανός άσος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 73’ έπιασε εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή και ισοφάρισε σε 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα, τα πράγματα στράβωσαν εντελώς για την Ρεάλ, καθώς ο διαιτητής απέβαλε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος τράβηξε τα μαλλιά του Κάρλος Γουρπέγι εκτός φάσης και αποβλήθηκε.

Στα υπόλοιπα λεπτά, η Μπιλμπάο είχε την υπεροχή και έχασε μεγάλη ευκαιρία στα τελευταία λεπτά με σουτ του Ιτουράσπε για να ολοκληρώσει την ανατροπή, με τον Ντιέγκο Λόπεθ να σώζει την Ρεάλ με εντυπωσιακή επέμβαση.

Έτσι, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πέρασε στην δεύτερη θέση μαζί με την Μπαρτσελόνα και στο -3 από την Ατλέτικο, ενώ η Μπιλμπάο διατηρήθηκε στην τέταρτη θέση με 43 βαθμούς, έξι περισσότερους από τη 5η Βιγιαρεάλ που υποδέχεται αύριο την Οσασούνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.