Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Μονη στην κορυφή με τεσσάρα η Ατλέτικο!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Μονη στην κορυφή με τεσσάρα η Ατλέτικο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/2/2014 22:21
Για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια, η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν! Οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν με 4-0 της Σοσιεδάδ στη Μαδρίτη και άφησαν στο -3 την Μπαρτσελόνα! Σκόραρε στο ντεμπούτο του ο Ντιέγκο.

Ιστορική ημέρα για την Ατλέτικο, καθώς η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε κέρδισε με το εμφατικό 4-0 την Σοσειδάδ στο «Βιθέντε Καλντερόν» με αποτέλεσμα να περάσει μόνη στην κορυφή του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια.

Οι «ροχιμπλάνκος» άνοιξαν το σκορ στο 38’ με τον Νταβίντ Βίγια, ο οποίος αφιέρωσε το γκολ στον Λουίς Αραγονές που έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Ο Ισπανός επιθετικός λίγο αργότερα αποχώρησε με ενοχλήσεις, ωστόσο είχε ήδη «χτίσει» τις βάσεις για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του.

Η Ατλέτικο «κλείδωσε» τους τρεις βαθμούς μέσα σε δύο λεπτά στην επανάληψη, με τους Ντιέγκο Κόστα (72’) και Μιράντα (74’) να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 87’ ο Ντιέγκο ο οποίος συνδύασε με γκολ το ντεμπούτο του και αποθεώθηκε από τον κόσμο στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Έτσι, η Ατλέτικο πέρασε στην κορυφή με 57 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την Μπαρτσελόνα και περιμένει το αποτέλεσμα της Ρεάλ με τη Μπιλμπάο για να δει σε τι απόσταση θα βρεθεί από τη «βασίλισσα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.