Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Στην κορυφή η Άρσεναλ, γκέλα για Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Στην κορυφή η Άρσεναλ, γκέλα για Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/2/2014 20:23
Με τον Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν (47’, 73’) να πετυχαίνει δύο γκολ, η Άρσεναλ κέρδισε με 2-0 την Κρίσταλ Πάλας στο «Έμιρειτς» και πέρασε ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος. «Γκέλα» για Λίβερπουλ, 1-1 με Γουέστ Μπρομ.

Δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στη συμπολίτισσα Κρίσταλ Πάλας η Άρσεναλ, ωστόσο ο Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος, «καθάρισε» τη νίκη για τους «κανονιέρηδες», διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Ο διεθνής άσος επέστρεψε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα της ομάδας σε ματς πρωταθλήματος μετά την πρώτη αγωνιστική και με δύο γκολ στο 47’ και στο 73’, έδωσε τη λύση για την Άρσεναλ η οποία έφτασε τους 55 βαθμούς και πέρασε προσωρινά στην κορυφή τη βαθμολογίας.

Γκέλα για Λίβερπουλ


Πρέμιερ Λιγκ: Στην κορυφή η Άρσεναλ, γκέλα για Λίβερπουλ
Αντίθετα, η Λίβερπουλ, λίγες ημέρες μετά την τεσσάρα στο ντέρμπι με την Έβερτον, δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, καθώς έμεινε στο 1-1 με τη Γουέστ Μπρομ στο «Χόθρονς» και έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την 4η θέση.

Οι «κόκκινοι» πήραν προβάδισμα στο 24’, όταν η συνεργασία του Σουάρες με τον Στάριτζ επέφερε το γκολ για τους φιλοξενούμενους, με τον δεύτερο να χρίζεται σκόρερ για 14η φορά φέτος σε 16 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ωστόσο στο 67’ ο Ανιτσέμπε εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Κόλο Τουρέ και ισοφάρισε από κοντά για το τελικό 1-1.

Στα υπόλοιπα λεπτά η Λίβερπουλ προσπάθησε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να πάρει τη νίκη, όμως δεν κατάφερε να παραβιάσει ξανά την εστία του Φόστερ με αποτέλεσμα να παραμείνει στην 4η θέση με δύο μόλις βαθμούς περισσότερους από την 5η Έβερτον.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.