Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Οσβάλντο η Γιουβέντους

Ανακοίνωσε Οσβάλντο η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2014 20:26
Ολοκληρώθηκε και επίσημα η μετακίνηση του Ντάνι Οσβάλντο στην Γιουβέντους, με τον Ιταλό επιθετικό να συνεχίζει την καριέρα του στη «Γηραιά Κυρία» με τη μορφή δανεισμού από την Σαουθάμπτον έως το καλοκαίρι, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς που φέρεται πως αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ.

Μόλις έξι μήνες έμεινε στην Αγγλία ο Πάμπλο Οσβάλντο, καθώς ο Ιταλός επιθετικός επιστρέφει στην Ιταλία για λογαριασμό της Γιουβέντους, υπογράφοντας σήμερα συμβόλαιο με τη «Γηραιά Κυρία».

Η συμφωνία της ιταλικής ομάδας με την Σαουθάμπτον είχε γίνει γνωστή από χθες και σήμερα ολοκληρώθηκε και τυπικά, με την ομάδα του Τορίνο να ανακοινώνει τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη από την αγγλική ομάδα.

Στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς για τον 28χρονο επιθετικό η οποία που φέρεται πως θα αγγίζει περίπου 20 εκατ. ευρώ, δύο εκατομμύρια περισσότερα δηλαδή από όσα κατέβαλε το καλοκαίρι η Σαουθάμπτον στην Ρόμα για την απόκτηση του.

Ο Οσβάλντο σημείωσε 3 γκολ σε 13 συμμετοχές στη Σαουθάμπτον στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε (έριξε κεφαλιά στο πρόσωπο του συμπαίκτη του, Χοσέ Φοντέ), ανάγκασε τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας να του βάλουν «πωλητήριο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.