Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοινώθηκε ο Μήτρογλου!

Ανακοινώθηκε ο Μήτρογλου!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2014 17:36
Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ! Ο Έλληνας επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα 4,5 χρόνια και ανακοινώθηκε από τον λονδρέζικο σύλλογο!

Παίκτης της Φούλαμ είναι και επίσημα ο Κώστας Μήτρογλου, με τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας 4,5 ετών με τους «κότατζερς», που στην επίσημη ανακοίνωση τους δεν αναφέρουν ούτε το ποσό της μεταγραφής αλλά ούτε τις απολαβές του παίκτη.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός έβαλε στα ταμεία του 15 εκατ. ευρώ από την πώληση του Μήτρογλου, ποσό-ρεκόρ για την Φούλαμ, ενώ ο 25χρονος επιθετικός θα απολαμβάνει ετήσιες απολαβές ύψους 2,5 εκατ. ευρώ!

Ανακοινώθηκε ο Μήτρογλου!
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Πρέμιερ Λιγκ και ειδικότερα με την φανέλα της Φούλαμ που είναι ένας μεγάλος σύλλογος της κατηγορίας. Είμαι εδώ γιατί θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο να εκπληρώσει τους στόχους του.

Ήμουν πραγματικό κολακευμένος από το γεγονός πως με ήθελαν απεγνωσμένα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ
», δήλωσε ο Μήτρογλου και συνέχισε:

«Είμαι ευχαριστημένος που θα δουλέψω υπό τις οδηγίες του Ρενέ Μόιλενστιν. Ξέρω πως έχει μεγάλη εμπειρία στο ποδόσφαιρο. Μου εξήγησε τον τρόπο δουλειάς του και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του. Μίλησα και με τον Γιώργο Καραγκούνη πριν έρθω εδώ και μου είπε τα καλύτερα για την Φούλαμ».

Ο 25χρονος άσος είχε μεταβεί από την Πέμπτη στο Λονδίνο, το μεσημέρι της Παρασκευής πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια έπεσαν οι υπογραφές.

Ανακοινώθηκε ο Μήτρογλου!
Μάλιστα ο Έλληνας φορ είχε χθες την πρώτη γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ρενέ Μόιλενστιν δεν τον υπολογίζει για τον αυριανό αγώνα με τη Σαουθάμπτον.

Ο Μήτρογλου αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το 2007 και αποχωρεί έχοντας αγωνιστεί 148 φορές με την ερυθρόλευκη φανέλα κι έχοντας σημειώσει συνολικά 62 γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί πως δευτερόλεπτα μετά την ανακοίνωση, η επίσημη ιστοσελίδα της Φούλαμ «έπεσε» από τη μεγάλη επισκεψιμότητα!

Η επίσημη ανακοίνωση της Φούλαμ:

«Η Φούλαμ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Έλληνα διεθνή Κωνσταντίνου Μήτρογλου, για τα επόμενα 4,5 χρόνια δίχως να αποκαλύπτεται η αμοιβή του, με τον παίκτη να παραμένει στο «Κρέιβεν Κότατζ» έως το καλοκαίρι του 2018.

Ο 25χρονος στράικερ ήρθε στο Δυτικό Λονδίνο από τον Ολυμπιακό, όπου βρήκε δίχτυα 14 φορές την φετινή σεζόν στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, γεγονός που τον αναδεικνύει ως πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ο Μήτρογλου ξεκίνησε την καριέρα του στην Γερμανία πριν μετακινηθεί στον Ολυμπιακό το 2007, όπου συνολικά πραγματοποίησε 148 εμφανίσεις, σκοράροντας 62 γκολ μέσα σε έξι σεζόν. Βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει 3 τίτλους στην Σούπερ Λιγκ, τρία Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ.

Στο διεθνές προσκήνιο, ο Μήτρογλου έχει πετύχει 8 τέρματα σε 28 εμφανίσεις για την πατρίδα του. Πέτυχε τρία καθοριστικά τέρματα στις δύο αναμετρήσεις της Ελλάδας για τα πλέι - οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Ρουμανία τον περασμένο Νοέμβριο, στέλνοντας την χώρα του στα τελικά της διοργάνωσης το καλοκαίρι του 2014.

Ο Μήτρογλου έγραψε ιστορία ως ο πρώτος Έλληνας παίκτης που πέτυχε χατ-τρικ στο Τσάμπιονς Λιγκ, σκοράροντας όλα τα γκολ στο φετινό 3-0 εκτός έδρας απέναντι στην Άντερλεχτ στην φάση των ομίλων
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.