Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρουσίασε το νέο «Μπερναμπέου» ο Πέρεθ

Παρουσίασε το νέο «Μπερναμπέου» ο Πέρεθ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2014 15:59
Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ παρουσίασε το σχέδιο για την ανάπλαση του «Σαντιάγο Μπερναμπέου», με το έργο να ολοκληρώνεται το 2017, ενώ το κόστος αγγίζει τα 400 εκατ. ευρώ!

Εντυπωσιάζουν τα σχέδια για την ανακατασκευή του γηπέδου της Ρεάλ που παρουσίασε σήμερα ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Παρουσίασε το νέο «Μπερναμπέου» ο Πέρεθ
Ο πρόεδρος της Ρεάλ είχε γνωστοποιήσει από τον Σεπτέμβριο την επιθυμία του να ανακινήσει το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και την Παρασκευή (31/1) παρουσίασε τα σχέδια δίνοντας παράλληλα και λεπτομέρειες για το έργο.

Η ανάπλαση του γηπέδου θα ολοκληρωθεί το 2017 και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κατασκευή οροφής, που θα κλείνει σε διάστημα 15 λεπτών, ένα εμπορικό κέντρο, ένα ξενοδοχείο και ένα μουσείο.

Το κόστος των εργασιών υπολογίζεται στα 400 εκατ. ευρώ, με τον Πέρεθ να δηλώνει σχετικά:

Παρουσίασε το νέο «Μπερναμπέου» ο Πέρεθ
«Θέλουμε να κάνουμε το «Μπερναμπέου» το καλύτερο γήπεδο στον κόσμο. Θα πρόκειται για ένα μοντέρνο γήπεδο, που θα συνδυάζει την αισθητική με την τεχνολογία. Πέρα από τα αγωνιστικά κέρδη, το νέο στάδιο θα φέρει αύξηση της τάξεως των 30% ετησίως στο σύλλογο από την εκμετάλλευσή του.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αυξάνουμε την κληρονομιά του συλλόγου μας. Το νέο «Μπερναμπέου» θα ενισχύσει την εικόνα του συλλόγου, τη φήμη του παγκοσμίως και θα μας κάνει να νιώσουμε περήφανο
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.