Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μια «ανάσα» από Οσβάλντο η Γιουβέντους

Μια «ανάσα» από Οσβάλντο η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2014 01:22
Στην Γιουβέντους είναι αρκετά πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Ντάνι Οσβάλντο, καθώς ιταλικά Μέσα να κάνουν λόγο για συμφωνία της «Γηραιάς Κυρίας» με τη Σαουθάμπτον για τον δανεισμό του παίκτη ως το καλοκαίρι.

Πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην Ιταλία βρίσκεται ο Ντάνι Οσβάλντο. Ο Ιταλός επιθετικός υπέπεσε πρόσφατα σε πειθαρχικό παράπτωμα (έριξε κεφαλιά στο πρόσωπο του συμπαίκτη του, Χοσέ Φοντέ), με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της Σαουθάμπτον να του βάζουν «πωλητήριο».

Μία από τις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του είναι η Γιουβέντους, με τα ιταλικά Μέσα να αναφέρουν πως η ιταλική ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Σαουθάμπτον για την απόκτηση του 28χρονου άσου με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι.

Παράλληλα φέρεται πως στη συμφωνία θα υπάρχει και οψιόν αγοράς που θα αγγίζει περίπου 20 εκατ. ευρώ, δύο εκατομμύρια περισσότερα δηλαδή από όσα κατέβαλε το καλοκαίρι η αγγλική ομάδα στην Ρόμα για την απόκτηση του.

Φέτος, σε 13 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ, μετράει 3 γκολ, με το ένα (απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι) να συγκαταλέγεται στα καλύτερα της σεζόν.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.