Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κοντά στον Ολυμπιακό ο Πέρες

Κοντά στον Ολυμπιακό ο Πέρες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2014 14:49
Ο Ερνάν Πέρες είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για να καλύψει το κενό του Βλάντιμιρ Βάις, με τη Βιγιαρεάλ να επιβεβαιώνει τις επαφές με τους «ερυθρόλευκους», αλλά όχι ακόμα τη συμφωνία, κάτι που αναμένεται να γίνει ακόμα και εντός της ημέρας.

Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Ερνάν Πέρες φαίνεται να είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Βιγιαρεάλ για την απόκτηση του 24χρονου Παραγουανού εξτρέμ ο οποίος είναι ο εκλεκτός του Μίτσελ για να καλύψει το κενό του Βλάντιμιρ Βάις.

Σύμφωνα με τη «Marca», η διοίκηση της Βιγιαρεάλ επιβεβαιώνει τις επαφές με τον Ολυμπιακό αλλά όχι ακόμα τη συμφωνία. Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ αλλά και από τα ισπανικά Μέσα, είναι θέμα χρόνου ώστε οι δύο ομάδες να δώσουν τα χέρια και ο Πέρες να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει.

Από την πλευρά της, η «As» αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα προχωρήσουν στην αγορά και όχι τον δανεισμό του παίκτη από τη Βιγιαρεάλ έναντι 2,5 εκατ. ευρώ!

Ο Πέρες είναι διεθνής με την εθνική Παραγουάης μετρώντας 19 συμμετοχές και ένα γκολ ενώ τη φετινή σεζόν στη Βιγιαρεάλ μετράει 14 συμμετοχές και ένα γκολ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.