Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βαλντέζ: «Να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να μείνω στον Ολυμπιακό»

Βαλντέζ: «Να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να μείνω στον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2014 01:37
Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες τη Πέμπτης ο Νέλσον Βαλντές ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο. «Να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να μείνω στον Ολυμπιακό» τόνισε ο παίκτης ο οποίος θα αποκτηθεί ως δανεικός από την Αλ Τζατζίρα.

Ο Νέλσον Βαλντές έφτασε στην Αθήνα τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης καθώς είναι ο εκλεκτός του Μίτσελ για να αντικαταστήσει τον Κώστα Μήτρογλου ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Φούλαμ.

Ο Παραγουανός επιθετικός θα αποκτηθεί για έξι μήνες με την μορφή του δανεισμού από την Αλ Τζατζίρα με οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι.Ο 31χρονος φορ θα περάσει την Πέμπτη από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα ο ίδιος στις δηλώσεις του κατά την άφιξη του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», δήλωσε χαρούμενος που θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως επιθυμεί να παραμείνει στον σύλλογο και μετά το καλοκαίρι:

«Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με σπουδαία παράδοση σε τίτλους και στην Ευρώπη. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω τραβήξει το ενδιαφέρον μίας τέτοιας ομάδας.

Παρακολουθώ εδώ και πολλά χρόνια τον Ολυμπιακό και είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να έρθω πλέον εδώ. Ελπίζω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να παραμείνω εδώ
», τόνισε ο Βαλντέζ.

Παράλληλα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κινούνται στην μεταγραφική αγορά για να καλύψουν και το κενό του Βλάντιμιρ Βάις, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι βασικοί υποψήφιοι είναι οι Όσκαρ Τρέχο της Τουλούζ (20 συμ., 2 γκολ φέτος) και Ερνάν Πέρεζ της Βιγιαρεάλ (14 συμ., 1 γκολ φέτος), με τον δεύτερο να είναι αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος για να καλύψει το κενό του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.