Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» σε τρία λεπτά και βλέπει ημιτελικά ο ΟΦΗ

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» σε τρία λεπτά και βλέπει ημιτελικά ο ΟΦΗ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2014 19:05
Μεγάλο βήμα για την πρόκριση του στους «4» του Κυπέλλου έκανε ο ΟΦΗ ο οποίος κέρδισε με 2-0 τον Πανιώνιο στην Κρήτη χάρη στα τέρματα των Παπάζογλου (62’) και Κάλαϊτζιτς (65’ πεν.) και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του θεσμού! Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Λαμπριάκου.

Πετυχαίνοντας δύο γκολ σε τρία λεπτά, ο ΟΦΗ επιβλήθηκε με 2-0 του Πανιωνίου στην Κρήτη και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του θεσμού ενόψει του επαναληπτικού στη Νέα Σμύρνη.

Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στην αναμέτρηση καθώς δεν απειλούνταν σημαντικά από τον Πανιώνιο και στο δεύτερο μέρος κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα σε τρία λεπτά, αρχικά με κεφαλιά του Παπάζογλου (62’) και ύστερα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κάλαϊτζιτς (65’) που κέρδισε ο Περογαμβράκης από τον Λαμπρόπουλο.

Ο Πανιώνιος στα υπόλοιπα λεπτά δεν κατάφερε να μειώσει και να πετύχει ένα πολύτιμο εκτός έδρας γκολ, με αποτέλεσμα να καλείται πλέον να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια στον επαναληπτικό για να γυρίσει το σκορ, εφόσον θέλει να προκριθεί στα ημιτελικά.

Να σημειωθεί πως ο Λαμπρόπουλος τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 36ο λεπτό, με το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ να φοβάται πως έχει υποστεί ρήξη χιαστών!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.