Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζητάει 15 εκατομμύρια ακατέβατα για Μήτρογλου ο Ολυμπιακός, στην αποστολή για Ατρόμητο ο παίκτης

Ζητάει 15 εκατομμύρια ακατέβατα για Μήτρογλου ο Ολυμπιακός, στην αποστολή για Ατρόμητο ο παίκτης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2014 21:43
Παρότι τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Ολυμπιακός έχει δώσει ήδη τα χέρια με την Φούλαμ για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, οι «ερυθρόλευκοι» τονίζουν πως βρίσκονται απλώς σε συζητήσεις με την αγγλική ομάδα και θα παραχωρήσουν τον παίκτη μόνο εάν η πρόταση της αγγλικής ομάδας ξεπεράσει τα 15 εκατ. ευρώ. Στην αποστολή ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο ο παίκτης.

Νέες εξελίξεις στην ενδεχόμενη μεταγραφή του Μήτρογλου στη Φούλαμ, καθώς ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε επαφές με τη Φούλαμ για την μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού αλλά τόνισε ότι δεν έχει έρθει ακόμα σε συμφωνία με τους «κότατζερς».

Τα διεθνή Μέσα ανέφεραν νωρίτερα για δεδομένη συμφωνία των δύο πλευρών, με τους «ερυθρόλευκους» να βάζουν στα ταμεία τους 14 εκατ. ευρώ και τον Μήτρογλου να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο, βάζοντας στο λογαριασμό του 10 εκατομμύρια.

Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» τονίζουν πως δεν θα πουν «ναι» σε πρόταση που δεν θα ξεπερνάει τα 15 εκατ. ευρώ και πλέον οι συζητήσεις θα συνεχιστούν την Τετάρτη.

Στην αποστολή ο Μήτρογλου


Ζητάει 15 εκατομμύρια ακατέβατα για Μήτρογλου ο Ολυμπιακός, στην αποστολή για Ατρόμητο ο παίκτης
Μπορεί ο Μήτρογλου να φέρεται πως έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με την Φούλαμ, ωστόσο ο Μίτσελ τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Αντίθετα, ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός του Μαρκάνο που είναι ακόμα ανέτοιμος, όπως και τους Ρομπέρτο, Χολέβας, Παπάζογλου και Ιμπαγάσα για λόγους rotation.

Αναλυτικά η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο:

Κάρολ, Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Τόρες, Βέργος, Βούρος

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.