Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για Άρη

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για Άρη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2014 21:30
Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Άρη, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Κρίστι Βανγκέλι αλλά και του Αντώνη Τσιάρα.

Ακόμα δύο προσθήκες πραγματοποίησε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Άρης, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση Κρίστι Βανγκέλι και του Αντώνη Τσιάρα.

Όσον αφορά τον πρώτο, ο 29χρονος Αλβανός αμυντικός μέσος (αγωνίζεται και ως πλάγιος μπακ) έμεινε ελεύθερος από την ουκρανική Τσερνομόρετς και πλέον ανήκει ξανά στο δυναμικό του Άρη, υπογράφοντας συμβόλαιο για τους επόμενους έξι μήνες.

Από την άλλη, οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Αντώνη Τσιάρα, καθώς ο 20χρονος αμυντικός μέσος έμεινε ελεύθερος από τη Ξάνθη και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.

Η ανακοίνωση απόκτησης του Βανγκέλι:

«Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την απόκτηση του Κρίστι Βανγκέλι. Ο 29χρονος μεσοαμυντικός, που αγωνίζεται τόσο ως πλάγιος μπακ, όσο και ως αμυντικός χαφ, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών.

Ο Κρίστι Βανγκέλι εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Αρη το 2003, αλλά προβιβάστηκε γρήγορα στην πρώτη ομάδα. Με τη φανέλα των κιτρίνων αγωνίστηκε έως το 2011 (συμπλήρωσε 106 συμμετοχές), οπότε μεταγράφηκε στην ουκρανική Τσερνομόρετς. Είναι διεθνής με την Εθνική Αλβανίας, με την οποία μετρά 33 συμμετοχές».

«Είμαι χαρούμενος που θα ξαναπαίξω στον Αρη. Αισθάνομαι ότι επέστρεψα στο σπίτι μου. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Δεν είναι, άλλωστε, ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις», δήλωσε ο παίκτης.

Η ανακοίνωση απόκτησης του Τσιάρα:

«Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Τσιάρα. Ο 20χρονος αμυντικός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.

Ο Αντώνης Τσιάρας ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Λάρισας και το 2011 εντάχθηκε στο ρόστερ της πρώτης ομάδας. Με τη φανέλα της ΑΕΛ, αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια και σημείωσε δύο γκολ. Το τελευταίο εξάμηνο ανήκε στο δυναμικό της Ξάνθης. Ο Αντώνης Τσιάρας έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική Κ20».

«Είμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Άρη και ξέρω πολύ καλά σε ποια ομάδα έχω έρθει. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της», δήλωσε κατά την παρουσίασή του ο παίκτης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.