Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει Κροός η Μάν.Γιουνάιτεντ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του παίκτη ο Πεπ

Θέλει Κροός η Μάν.Γιουνάιτεντ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του παίκτη ο Πεπ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2014 18:50
To ενδεχόμενο αποχώρησης του Τόνι Κροός από τη Μπάγερν άφησε ανοικτό ο Πεπ Γκουαρντιόλα, απαντώντας σε ερώτηση για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν κλείνει την πόρτα της εξόδου ούτε ο παίκτης!

Μπορεί το συμβόλαιο του Τόνι Κροός με τη Μπάγερν να εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου δεν έχουν αρχίσει ακόμα τις διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Γι’ αυτό και ήδη αρκετές ομάδες έχουν σημειώσει το όνομα του 24χρονου μεσοεπιθετικού στην μεταγραφική τους λίστα, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φέρεται πως περιμένει στη «γωνία» για την απόκτηση του Γερμανού άσου, την ώρα που ξένα Μέσα βάζουν στο κόλπο και την Τσέλσι.

Μάλιστα, σε ερώτηση δημοσιογράφου για την πιθανότατα αποχώρησης του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο τεχνικός της Μπάγερν δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αποχώρησης του Κροός:

«Είναι ένας σημαντικός παίκτης για μας, όμως τα πράγματα στο ποδόσφαιρο αλλάζουν πολύ γρήγορα…» απάντησε αινιγματικά ο Γκουαρντιόλα.

Από την πλευρά του ούτε ο παίκτης δεν θέλησε να διαψεύσει τις φήμες περί αποχώρησης του από τη Μπάγερν: «Δεν είμαι σε θέση να αποκλείσω κανένα ενδεχόμενο. Έχω συμβόλαιο με τη Μπάγερν και για την ώρα δεν υπάρχουν συζητήσεις» τόνισε μεταξύ άλλων στο «kicker» ο παίκτης.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την «dailymail», η Μπάγερν θα ζητήσει τουλάχιστον το ποσό των 30 εκατ. λιρών για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή και μένει να δούμε εάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βάλει ξανά το χέρι βαθιά στην τσέπη μετά την απόκτηση του Μάτα έναντι 45 εκατ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.