Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Δεν σταματάει πουθενά η Μπάγερν!

Μπουντεσλίγκα: Δεν σταματάει πουθενά η Μπάγερν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/3/2013 22:06
Δύο αγωνιστικές μακριά από την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου είναι η Μπάγερν Μονάχου η οποία πέρασε αλώβητη από την έδρα της Λεβερκούζερν με 2-1 και πρόσθεσε ακόμα τρεις βαθμούς στο σακούλι της. Πάρτι Ντόρτμουν με 5-1 απέναντι στη Φράιμπουργκ, γκολ ο Πέτσος.

Τέσσερις βαθμοί από τον τίτλο χωρίζουν την Μπάγερν η οποία πήρε τη νίκη με 2-1 χάρη σε αυτογκόλ του Βόλσφάιντ στο 87’ της αναμέτρησης. Οι Βαυαροί μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και αν αρχικώς δυσκολεύτηκαν, τελικώς βρήκαν δίχτυα με τον Γκόμεζ να ανοίγει το σκορ στο 37'.

Η Λεβερκούζεν ήταν ακίνδυνη στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο δεύτερο έγινε κατάφερε να απειλήσει κυρίως με στημένες φάσεις, και μετά από κόρνερ, ο Ρόλφες ισοφάρισε σε 1-1 στο 75’. Όμως τρία λεπτά πριν το τέλος, ένα τυχερό αυτογκόλ του Βόλσφαιντ, έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους οι οποίοι επέστρεψαν στα... τρίποντά μετά την ήττα με 0-2 από την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Πάρτι η Ντόρτμουντ, γκολ ο Πέτσος


Μπουντεσλίγκα: Δεν σταματάει πουθενά η Μπάγερν!
Μπορεί η Φράιμπουργκ να άνοιξε το σκορ στο 28’ με το γκολ του Σμιντ απέναντι στη Ντόρτμουντ, ωστόσο οι γηπεδούχοι φάνηκε πως… νευρίασαν, και με ένα ξέσπασμα στη συνέχεια έφτασαν στη άνετη νίκη με 5-1!

Από δύο γκολ σημείωσαν Λεβαντόφσκι(41’, 45+1’) και Σαχίν (44’, 72’), ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπιτενκούρτ στο 78’.

Από την άλλη, η Σάλκε μετά τον διασυρμό της από το Τσάμπιονς Λιγκ, γνώρισε νέα «βαριά» ήττα με 3-0 απέναντι στην Νυρεμβέργη. Ο Ντράξλερ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι όταν και το παιχνίδι ήταν στο 0-0, και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι τον τιμώρησαν, με τον Φόιλνερ να ανοίγει το σκορ στο 31’, για να ακολουθήσουν τα γκολ των Έσβαϊν και Φραντς στο 69’ και στο 87’ αντίστοιχα.

Με γκολ του Θωμά Πέτσου από απευθείας εκτέλεση φάουλ, η Γκρόιτερ Φίρτ έφυγε με την ισοπαλία (2-2) στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης, η οποία είδε τον Έλληνα άσο να δίνει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 62’, ωστόσο με το δεύτερο τέρμα του Χαντ στο 70’ από το σημείο του πέναλτι, έσωσε εν μέρει τη κατάσταση.

Τέλος, η Άουγκσμπουργκ πήρε μεγάλο «διπλό» στην έδρα του Αμβούργου με 1-0, ενώ Χόφενχαιμ και Μάιντς έμμειναν στο 0-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.