Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Νάτχο

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Νάτχο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2014 16:22
Στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ισραηλινός μέσος της Ρουμπίν Καζάν, Μπίρμπας Νάτχο.

Σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Μπίρμπας Νάτχο ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του στον «δικέφαλο του Βορρά».

Πρόκειται για τον 26χρονο Ισραηλινό χαφ της Ρούμπιν Καζάν ο οποίος δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ρωσικό σύλλογο και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ωστόσο, η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν θα πρέπει να θεωρείται καθώς, για τον Νάτχο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον σύλλογοι από την Αγγλία και την Ιταλία, ενώ προ ημερών το όνομα του ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό.

Ο Νάτχο αγωνίζεται από το 2010 στην Ρούμπιν Καζάν και τη φετινή σεζόν μετράει 30 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας σημειώσει 5 γκολ.

Με τη φανέλα της ρωσικής ομάδας ο διεθνής Ισραηλινός μέσος έχει πραγματοποιήσει συνολικά 294 συμμετοχές και 39 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ξένους που αγωνίζονται στο ρώσικο πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.