Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συμφωνία Παρί Σεν Ζερμέν-Νιούκαστλ για Καμπάιγ

Συμφωνία Παρί Σεν Ζερμέν-Νιούκαστλ για Καμπάιγ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2014 02:30
Σε συμφωνία με τη Νιούκαστλ για την απόκτηση του Γιοάν Καμπάιγ ήρθε η Παρί Σεν Ζερμέν όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, με τον παίκτη να αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες ημέρες στο Παρίσι για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο!

Μόνο τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν ώστε ο Γιοάν Καμπάιγ να φορέσει τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα η γαλλική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με την Νιούκαστλ για την απόκτηση του Γάλλου μέσου!

Να σημειωθεί πως η αγγλική ομάδα είχε αρχικά απορρίψει πρόταση 17 εκατ. ευρώ της Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, οι πρωταθλητές Γαλλίας επανήλθαν με νέα βελτιωμένη πρόταση που αγγίζει τουλάχιστον τα 24 εκατ. ευρώ, η οποία και έγινε αποδεκτή.

Μάλιστα ο 28χρονος άσος αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Παρίσι για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τους «πρωτευουσιάνους» και πλέον είναι αμφίβολο εάν θα αγωνιστεί στον σημερινό αγώνα της Νιούκαστλ με την Νόριτς στο «Κάροου Ρόουντ».

Ο Καμπάιγ αγωνίζεται για δυόμισι χρόνια στις «καρακάξες» και αποτελεί έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας, μετρώντας τη φετινή σεζόν 19 συμμετοχές και 7 γκολ στο πρωτάθλημα.

Γι’ αυτό και πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η Νιούκαστλ θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι για την αγορά παίκτη που θα καλύψει το κενό του Καμπάιγ, με τα επικρατέστερα ονόματα να είναι αυτά των Κλεμάν Γκρενιέ της Λιον και Ρεμί Καμπελά της Μονπελιέ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.