Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξανά στην κορυφή Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, πεντάρα η Μπιλμπάο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξανά στην κορυφή Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, πεντάρα η Μπιλμπάο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/1/2014 00:22
Στις νίκες επέστρεψαν Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, καθώς οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με 3-0 της Μαλάγα στο «Καμπ Νου» και επέστρεψαν στην κορυφή μαζί με τους «ροχιμπλάνκος» οι οποίοι κέρδισαν εκτός έδρας με 4-2 την Ράγιο Βαγιεκάνο.

Μετά την «γκέλα» της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Λεβάντε, η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις νίκες στην Πριμέρα Ντιβιζιόν καθώς κέρδισε άνετα (3-0) τη Μάλαγα στο «Καμπ Νου».

Οι Καταλανοί πήραν τη νίκη χάρη στα τέρματα των Πικέ (40’), Πέδρο (55’) και Αλέξις (61’), με τον τελευταίο να δίνει τη θέση του στον Αφελάι ο οποίος πέρασε στο 87’ στο παιχνίδι και αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο «Καμπ Νου».

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξανά στην κορυφή Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, πεντάρα η Μπιλμπάο
Έτσι η Μπαρτσελόνα έφτασε τους 54 βαθμούς και πέρασε ξανά στην κορυφή μαζί με την Ατλέτικο, η οποία κέρδισε με 4-2 την Ράγιο Βαγιεκάνο στο τοπικό ντέρμπι της Μαδρίτης.

Οι «ροχιμπλάνκος» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με τον Βίγια, ενώ στο 30’ ο Τουράν διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.Ο Βιέρα μείωσε στο 39’ για την Οσασούνα, ξεπληρώνοντας το χαμένο πέναλτι που είχε στο 12’, ωστόσο ο Τούρκος χαφ με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 44’ έκανε το 3-1.

Στο 74’ ο Σαουλ με αυτογκόλ έκανε το 4-1, ενώ ένα λεπτό μετά ο Λαριβέι μείωσε για το τελικό 4-2.

Βλέπει σεντόνι η Μπιλμπάo


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξανά στην κορυφή Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, πεντάρα η Μπιλμπάο
Καταιγιστική ήταν η Μπιλμπάο, η οποία διέλυσε με 5-1 την Οσασούνα στην Παμπλόνα, παρέμεινε τέταρτη και πλέον βρίσκεται στο +5 από την Σοσιεδάδ!

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, με τον Σουσαέτα να ανοίγει το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό και παρά την άμεση απάντηση του Αρμεντέρος (10’) για τους γηπεδούχους, ο Αντούριθ έδωσε στο 16’ νέο προβάδισμα στους Βάσκους.

Ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-1 στο 62’ ενώ η αποβολή του Αρίμπας στο 76’ επηρέασε την Οσασούνα, καθώς η Μπιλμπάο πέτυχε ακόμα δύο τέρματα με τους Ιμπάι (84’) και Κίκε Σόλα (88’) και πήρε τη νίκη που της επέτρεψε να ξεφύγει με 5 βαθμούς από τη 5η Σοσιεδάδ.

Στο άλλο παιχνίδι, η Αλμερία κέρδισε με 1-0 την Χετάφε και πέρασε στην 15η θέση με 21 βαθμούς, έναν περισσότερο από την 16η Μάλαγα η οποία βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.