Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Μάντσεστερ Σίτι- Τσέλσι και Άρσεναλ – Λίβερπουλ στους «16»!

Κύπελλο Αγγλίας: Μάντσεστερ Σίτι- Τσέλσι και Άρσεναλ – Λίβερπουλ στους «16»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2014 19:46
Μεγάλα… κέφια είχε η κληρωτίδα για την φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει στο «Έτιχαντ» την Τσέλσι στην επανάληψη του περσινού ημιτελικού, ενώ η Άρσεναλ θα υποδεχθεί στο «Έμιρειτς» τη Λίβερπουλ!

«Τιτανομαχίες» προέκυψαν στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, καθώς η κληρωτίδα έφερε αντιμέτωπη τη Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι στο «Έτιχαντ» και την Άρσεναλ με την Λίβερπουλ στο «Έμιρειτς».

Τα παιχνίδια θα γίνουν στις 15 και 16 Φεβρουαρίου, με την περσινή φιναλίστ Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται στην έδρα της την Τσέλσι, στην επανάληψη του περσινού ημιτελικού στο Γουέμπλει, ενώ η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει στο Λονδίνο την Λίβερπουλ (σε περίπτωση ισοπαλίας οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν στις έδρες των φιλοξενούμενων).

Δύσκολη κλήρωση για την Έβερτον η οποία θα υποδεχθεί στο «Γκούντισον Παρκ» την Σουόνσι, η Σάντερλαντ θα αντιμετωπίσει εντός την Σαουθάμπτον, ενώ η κάτοχος του τίτλου Γουίγκαν θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κάρντιφ.

Μάλιστα, έτσι όπως έφερε τα πράγματα η κληρωτίδα, τουλάχιστον τέσσερις ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ θα μείνουν εκτός από τη φάση των «16»!

Τα ζευγάρια στους «16»:


Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ/Φούλαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ/Πρέστον

Άρσεναλ – Λίβερπουλ

Μπράιτον – Χαλ

Κάρντιφ – Γουίγκαν

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Τσάρλτον

Σάντερλαντ – Σαουθάμπτον

Έβερτον - Σουόνσι

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.