Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» νωρίς ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» νωρίς ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2014 19:16
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε απέναντι στη Βέροια ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πήρε εμφατική νίκη με 4-1 στην Τούμπα, πετυχαίνοντας τρία γκολ μέχρι το 13ο λεπτό! Ολίσε (1’), Μαντούρο (5’), Σαλπιγγίδης (13’, 66’) τα γκολ των γηπεδούχων, τρεις ασίστ ο Κατσουράνης!

Λίγες ημέρες μετά την νίκη με 5-1 κόντρα στον Ηρακλή για το Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ πήρε ακόμα μια εντυπωσιακή νίκη, καθώς επικράτησε με 4-1 της Βέροιας στην Τούμπα και έδειξε πως η ήττα από τον Πανιώνιο την περασμένη αγωνιστική ήταν απλώς μια κακή παρένθεση.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ξεκίνησε με γκολ από τα…. αποδυτήρια, καθώς πήρε προβάδισμα μόλις στο 26ο δευτερόλεπτο με γκολ του Ολίσε! Το γκολ έδωσε «φτερά» στους παίκτες του Στέφενς οι οποίοι πέτυχαν άλλα δύο γκολ με το 13ο λεπτό!

Αρχικά ο Μαντούρο στο 5ο λεπτό πέτυχε το παρθενικό του τέρμα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ στο 13’ ο Σαλπιγγίδης έκανε το 3-0, «σφραγίζοντας» νωρίς νωρίς τη νίκη για την ομάδα του.

Στην επανάληψη, ο Γκονσάλβες που πέρασε στο παιχνίδι, μείωσε σε 3-1 για τη Βέροια στο 56’, ωστόσο δέκα λεπτά μετά, ο Σαλπιγγίδης με δεύτερο προσωπικό γκολ μετά από ασίστ του Κατσουράνη (η τρίτη του στο παιχνίδι!), διαμόρφωσε το τελικό 4-1!

Έτσι, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες στην Σούπερ Λιγκ, φτάνοντας τους 48 βαθμούς στο πρωτάθλημα, διατήρησε το +8 από τον 3ο Ατρόμητο και μείωσε προσωρινά στους 8 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Αντίθετα, η Βέροια γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα και έμεινε στην προτελευταία θέση με 18 βαθμούς.

Στα άλλα παιχνίδια, ο Πανθρακικός κέρδισε με 4-1 τον Πανιώνιο και πέρασε στην 6η θέση με 30 βαθμούς, έξι λιγότερους από τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.