Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Τεράστια ανατροπή για Λεβαδειακό, στο… καναβάτσο ο Άρης

Σούπερ Λιγκ: Τεράστια ανατροπή για Λεβαδειακό, στο… καναβάτσο ο Άρης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2014 17:23
Τι και εάν ο Άρης προηγούταν με 3-1 μέχρι το 82’ στη Λιβαδειά; Ο Λεβαδειακός εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και έκανε την μεγάλη ανατροπή, παίρνοντας τεράστια νίκη με 4-3 χάρη στα γκολ των Ιντζίδη (84’), Κώτσιου (86’) και Βαρέλα (90+5’)!

Το κατάφερε και αυτό ο Άρης! Οι «κίτρινοι», που καίγονται για βαθμούς, έδειχναν πως θα έπαιρναν τη νίκη στην Λιβαδειά, καθώς είχαν πάρει προβάδισμα με 3-1 στο 83’, ωστόσο αντί αυτού, κατάφεραν να μην πάρουν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας (!), καθώς ο Λεβαδειακός έκανε την ανατροπή (4-3) και πήρε μια τεράστια νίκη.

Ο Λεβαδειακός είχε από τα πρώτα λεπτά την υπεροχή στο παιχνίδι και δημιούργούσε κινδύνους στην αντίπαλη εστία. Ωστόσο ο Άρης στην πρώτη του ουσιαστικά ευκαιρία άνοιξε το σκορ στο 30’, χάρη σε δυνατό σουτ του Μπακασέτα, ο οποίος συνεργάστηκε ωραία με τον Μπουγαίτη και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Καπό λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στις αρχές της επανάληψης, στέλνοντας τη μπάλα άουτ με κεφαλιά από την μικρή περιοχή και στην επόμενη επίθεση, ο Μπακασέτα με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 48’, διπλασίασε το προβάδισμα για τον Άρη!

Ο Λεβαδειακός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 64’ με κεφαλιά του Κώτσιου, ενώ στο 77’ ο Μπουγαίδης άφησε τον Άρη με δέκα παίκτες, καθώς είδε δεύτερη κίτρινη για δυνατό μαρκάρισμα.

Ωστόσο, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Μανιάς έκανε το 3-1 για τον Άρη στο 83’, δείχνοντας πως οι «κίτρινοι» θα έφευγαν με τη νίκη από τη Λιβαδειά.

Κι όμως! Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Λεβαδειακός μείωσε με τον Ιντζίδη (84’), ενώ στο 86’ μετά από λάθος έξοδο του Γουναρίδη μετά από κόρνερ, ο Κώτσιος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 3-3!

Το τελειωτικό… χτύπημα για τον Άρη ήρθε στο 90+5’ καθώς ο Βαρέλα με δυνατό σουτ ολοκλήρωσε την μεγάλη ανατροπή για τον Λεβαδειακό, διαμορφώνοντας το τελικό 4-3!

Έτσι, με αυτή τη νίκη ο Λεβαδειακός πέρασε στην 12η θέση με 23 βαθμούς, ενώ αντίθετα ο ουραγός Άρης έμεινε στους 12 και πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.