Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ο Γιορέντε διατήρησε το αήττητο σερί της Γιουβέντους

Σέριε Α: Ο Γιορέντε διατήρησε το αήττητο σερί της Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2014 00:58
Παρότι έπαιζε με δέκα από το 24ο λεπτό λόγω αποβολής του Μπουφόν, η Γιουβέντους διατήρησε το αήττητο της για 13ο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος, καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Λάτσιο στο Ολίμπικο.

Την πρώτη της βαθμολογική απώλεια μετά από 12 παιχνίδια γνώρισε η Γιουβέντους η οποία έμεινε στο 1-1 με την Λάτσιο στο Ολίμπικο, ωστόσο κατάφερε να παραμείνει αήττητη στο πρωτάθλημα για 13 σερί αγωνιστικές!

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την «Γηραιά Κυρία» καθώς στο 24ο λεπτό ο Μπουφόν ανέτρεψε τον Κλόζε στην περιοχή και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στην Λάτσιο να πάρει προβάδισμα από το σημείο του πέναλτι.

Ο Καντρέβα δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και έδωσε το προβάδισμα στους «λατσιάλι», ωστόσο η Γιουβέντους, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 60’ με τρομερή κεφαλιά του Γιορέντε και να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Ρώμη.

Έτσι, η Γιουβέντους έφτασε τους 56 βαθμούς, με τη Ρόμα όμως να έχει την ευκαιρία να μειώσει στους 6 τη διαφορά της από την κορυφή εφόσον κερδίσει την Κυριακή στην έδρα της Βερόνα (13:30).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.