Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: 3x3 με Αμπέντ

Σούπερ Λιγκ: 3x3 με Αμπέντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2014 22:06
Με γκολ του Αμπέντ στο 40’ ο Παναθηναϊκός πήρε δύσκολα τη νίκη (1-0) απέναντι στον Πλατανιά με τον Καπίνο να πραγματοποιεί καλή εμφάνιση, κρατώντας το μηδέν για τους «πράσινους». Δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην εντυπωσιάσει με την απόδοση του απέναντι στον Πλατανιά, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 στην Λεωφόρο και να κάνει το 3x3 στο πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» ήταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο, με τον Πλατανιά να είχε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο στο 40’ ο Αμπέντ κατάφερε να ανοίξει το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα, κάνοντας το 1-0 με δυνατό σουτ.

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός έκλεισε τους χώρους και δεν έδωσε την ευκαιρία στον Πλατανιά να απειλήσει σημαντικά, ενώ είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Αμπέντ για να «κλειδώσει» τη νίκη.
Μάλιστα στο 81’ ο Καρέλης ανατράπηκε καθαρά από τον Φαϊσκά στην περιοχή, ωστόσο ο Σιδηρόπουλος δεν καταλόγισε πέναλτι.

Δύο λεπτά μετά ο Βλαχοδήμος άφησε τον Πλατανιά με αριθμητικό μειονέκτημα, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 83ο λεπτό.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Παναθηναϊκό να κάνει το 3x3 στο πρωτάθλημα και να φτάνει στους 39 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον 3ο Ατρόμητο που κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.