Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Με ανατροπή η Σίτι, πρόκριση με Μαυρία για Σάντερλαντ!

Κύπελλο Αγγλίας: Με ανατροπή η Σίτι, πρόκριση με Μαυρία για Σάντερλαντ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2014 19:15
Με τον Σέρχιο Αγκουέρο να πετυχαίνει χατ-τρικ στο δεύτερο μέρος, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 4-2 την Γουότφορντ στο «Έτιχαντ» και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου, παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο ημίχρονο! Χάρισε την πρόκριση στην Σάντερλαντ ο Μαυρίας!

Με τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Κυπέλλου Αγγλίας «φλέρταρε» η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς η Γουότφορντ προηγήθηκε με 2-0 μέσα στο «Έτιχαντ» χάρη στα τέρματα των Φοριεστιέρι (21’) και Ντίνι (30’). Ωστόσο οι «πολίτες» με έναν… σούπερ Αγκούερο στην επανάληψη, έκανε την ανατροπή και πήρε την νίκη-πρόκριση με 4-2.

Ο Αργεντινός επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του καθώς ισοφάρισε σε 2-2 με δύο γκολ στο 60’ και στο 79’, ενώ ο Κολάροφ στο 87’ ολοκλήρωσε την ανατροπή για την Σίτι!

Στις καθυστερήσεις ο Αγκουέρο σημείωσε χατ-τρικ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2 το οποίο στέλνει τους περσινούς φιναλίστ στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Με Μαυρία η Σάντερλαντ


Κύπελλο Αγγλίας: Με ανατροπή η Σίτι, πρόκριση με Μαυρία για Σάντερλαντ!
Με τον Χάρη Μαυρία να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Σάντερλαντ, οι «μαυρόγατες» πήραν τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Κιντερμίνστερ και προκρίθηκαν στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Λίγες ημέρες μετά την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ, η Σάντερλαντ πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας χάρη στη νίκη της με 1-0 απέναντι στην Κιντερμίνστερ (ομάδα 5ης κατηγορίας).

«Χρυσός» σκόρερ για τις «μαυρόγατες» ήταν ο Χάρης Μαυρίας ο οποίος πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 5ο λεπτό, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Να σημειωθεί πως ο Έλληνας άσος αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την φανέλα της Σάντερλαντ μετά τις 29 Σεπτεμβρίου και το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ!

Στα άλλα παιχνίδια, η κάτοχος του τίτλου Γουίγκαν απέκλεισε με 2-1 την Κρίσταλ Πάλας, ενώ στην επόμενη φάση πέρασαν Σαουθάμπτον, Κάρντιφ, Χαλ και Σουόνσι που δεν έπεσαν θύμα εκπλήξεως.

Τα αποτελέσματα της φάσης των 32:


Παρασκευή

Άρσεναλ - Κόβεντρι 4-0

Νότιγχαμ - Πρέστον 0-0

Σάββατο

Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ 0-2

Σάντερλαντ – Κιντερμίνστερ 1-0

Μπόλτον – Κάρντιφ 0-1

Σαουθάμπτον – Γιόβιλ 2-0

Χάντερσφιλντ – Τσάρλτον 0-1

Πορτ Βέιλ – Μπράιτον 1-3

Σάουθεντ – Χαλ 0-2

Ρότσντειλ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 1-2

Μάντσεστερ Σίτι – Γουότφορντ 4-2

Μπέρμιγχαμ – Σουόνσι 1-2

Γουίγκαν – Κρίσταλ Πάλας 2-1

Στίβενεϊτζ - Έβερτον (19:30)

Κυριακή

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Φούλαμ (15:00)

Τσέλσι - Στόουκ (17:30)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.