Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Γουέστ Χαμ ο Νοτσερίνο, υπογράφει και ο Μποριέλο!

Στη Γουέστ Χαμ ο Νοτσερίνο, υπογράφει και ο Μποριέλο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2014 17:30
Την απόκτηση του Αντόνιο Νοτσερίνο μέχρι το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από τη Μίλαν, ανακοίνωσε σήμερα η Γουέστ Χαμ. Υπογράφει και ο Μποριέλο!

Στην Αγγλία για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντόνιο Νοτσερίνο, καθώς τα «σφυριά» ήρθαν σε συμφωνία με την Μίλαν για τον εξάμηνο δανεισμό του Ιταλού χαφ.

Ο 28χρονος μέσος των «ροσονέρι» βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Γουέστ Χαμ το πρωί και αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τον λονδρέζικο σύλλογο.

Να σημειωθεί πως ο Νοτσερίνο αγωνίστηκε 16 φορές με τη φανέλα της Μίλαν τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον θα ενισχύσει την προσπάθεια της Γουέστ Χαμ να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στο Λονδίνο ο Μποριέλο


Στη Γουέστ Χαμ ο Νοτσερίνο, υπογράφει και ο Μποριέλο!
Ωστόσο η αγγλική ομάδα δεν σταματάει εκεί, καθώς βρίσκεται μια «ανάσα» από την απόκτηση του Μάρκο Μποριέλο, με τον 31χρονο επιθετικό να αναμένεται να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόμα.

Μάλιστα ο Ιταλός φορ αποχαιρέτησε τους οπαδούς των «τζιαλορόσι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter και σύμφωνα με το «skysports», θα βρεθεί στο Λονδίνο μέσα στις επόμενες ώρες για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στα «σφυριά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.