Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Μίλαν ο Εσιέν

Στη Μίλαν ο Εσιέν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2014 23:21
Στην Μίλαν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους με τους «ροσονέρι». «Ήρθα για τον Ζέεντορφ» τόνισε.

Τη φανέλα της Μίλαν θα φοράει μέχρι το καλοκαίρι του 2015 ο Μίκαελ Εσιέν, καθώς ο Γκανέζος χαφ αποχώρησε από την Τσέλσι και οι «ροσονέρι» ανακοίνωσαν σήμερα την απόκτηση του για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Ο 31χρονος διεθνής μέσος δεν βρίσκονταν στα πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο στην Τσέλσι, μετρώντας μόλις 8 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα δεν είχε δηλωθεί στην λίστα των «μπλε» για το Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που σημαίνει πως θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με τη Μίλαν στα παιχνίδια της φάσης των «16» με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως η παρουσία του Ζέεντορφ στον πάγκο της ομάδας επηρέασε την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στο Μιλάνο:

«Αποφάσισα να έρθω εδώ λόγω του Ζέεντορφ. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και ελπίζω να γίνει και καλός προπονητής. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την Μίλαν. Δεν μπορώ να περιμένω την ώρα να παίξω. Ο Κακά και ο Μπαλοτέλι είναι μεγάλοι παίκτες» τόνισε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.