Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ριβάλντο: «Η Βραζιλία θα ντροπιαστεί στο Μουντιάλ»

Ριβάλντο: «Η Βραζιλία θα ντροπιαστεί στο Μουντιάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2014 17:14
Την αντίθεση του για το γεγονός πως η Βραζιλία ανέλαβε την οργάνωση του Μουντιάλ 2014 εξέφρασε ο Ριβάλντο ο οποίος δήλωσε πως η χώρα του θα περάσει δύσκολες στιγμές και πως θα ντροπιαστεί!

Σκληρή κρητική στη βραζιλιάνικη κυβέρνηση άσκησε ο Ριβάλντο, ο οποίος αναφέρθηκε πως η χώρα του ξοδεύει δημόσιο χρήμα για το Μουντιάλ, αφήνοντας στην άκρη πιο σημαντικά ζητήματα, όπως η εκπαίδευση και η υγεία.

Μάλιστα αναφερόμενος στις καθυστερήσεις των έργων, δήλωσε πως η Βραζιλία θα περάσει δύσκολες στιγμές και πως θα ντροπιαστεί:

«Ξέραμε ότι οι καθυστερήσεις των έργων θα συνέβαιναν. Έχω πει πολλές φορές ότι η Βραζιλία δεν συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις για να οργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα περάσουμε δύσκολες στιγμές. Η Βραζιλία θα ντροπιαστεί».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Η Βραζιλία έχει πολλά ανοιχτά θέματα όπως στους τομείς της εκπαίδευσης και της υγείας και όχι για γήπεδα για το Μουντιάλ. Θα ξοδέψει πολλά χρήματα για έναν και μόνο μήνα», υποστήριξε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Ριβάλντο: «Η Βραζιλία θα ντροπιαστεί στο Μουντιάλ»
Μπλάτερ: «Η Βραζιλία θα διοργανώσει ένα όμορφο Μουντιάλ»

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών το περασμένο καλοκαίρι σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια σε πολλές πόλεις της Βραζιλίας, με τον κόσμο να διαμαρτύρεται για το κόστος κατασκευής των γηπέδων, ζητώντας χρήματα για σχολεία και για νοσοκομεία.

Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, υποστήριξε πως υπάρχει εμπιστοσύνη για την διοργάνωση του θεσμού και πως όλα θα πάνε καλά:

«Η Βραζιλία είναι η χώρα του ποδοσφαίρου, δεν υπάρχει καλύτερη χώρα για να μιλήσει για το ποδόσφαιρο. Η Βραζιλία θα διοργανώσει ένα όμορφο Μουντιάλ και θα είναι πολύ μεγάλο και επιτυχημένο, υπάρχει εμπιστοσύνη. «Υπάρχουν ακόμα μερικοί μήνες για αυτό και αν χρειαστεί να κάνουμε κάτι, θα το κάνουμε», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της FIFA.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.