Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2014 17:01
Την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να παραμένει ως δανεικός στον Βατανιακό (ομάδα που αγωνίζονταν) μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Δημήτρης Γιαννούλης, καθώς ο «δικέφαλος του Βορρά» ήρθε σε συμφωνία με τον Βατανιακό για την απόκτηση του, με τον 18χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ωστόσο, ο νεαρός άσος θα ενσωματωθεί στο ρόστερ της ομάδας από το καλοκαίρι καθώς θα παραμείνει στο Βατανιακό ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη από τον Βατανιακό. Ο γεννημένος στις 17.10.1995 ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός και υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στον Βατανιακό ως δανεικός μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και θα ενσωματωθεί στον ΠΑΟΚ το προσεχές καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Football League, ο Γιαννούλης μετρά 15 συμμετοχές και δύο γκολ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.