Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τζεμπούρ: «Πηγαίνω στην Νότιγχαμ Φόρεστ»

Τζεμπούρ: «Πηγαίνω στην Νότιγχαμ Φόρεστ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2014 16:43
Στην Νότιγχαμ Φόρεστ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ραφίκ Τζεμπούρ, καθώς ο Αλγερινός επιθετικός ανακοίνωσε τη συμφωνία μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο «twitter». Για κανονική μεταγραφή και όχι δανεισμό αναφέρουν τα ξένα Μέσα.

Συμπαίκτης με τον Τζαμέλ Αμπντούν αναμένεται να γίνει ξανά ο Ραφίκ Τζεμπούρ, καθώς ο διεθνής Αλγερινός φορ, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τη Σίβασπορ, ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Νότιγχαμ Φόρεστ:

«Συγκινημένος που θα πάω στην Αγγλία για μια νέα πρόκληση με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ευχαριστώ τη Σίβασπορ για την κατανόηση», δήλωσε στο twitter ο διεθνής επιθετικός.

Μάλιστα σύμφωνα με αγγλικά και γαλλικά Μέσα, ο Τζεμπούρ θα αποκτηθεί από τη αγγλική ομάδα με κανονική μεταγραφή και όχι με μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, καθώς ο παίκτης έρθει σε συμφωνία για συμβόλαιο 2,5 ετών, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα βάλουν στα ταμεία τους το ποσό των 1,5 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί πως η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 5η θέση της Τσάμπιονσιπ με 44 βαθμούς, 8 μακριά από την δεύτερη θέση που οδηγεί σε απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο έχει αρκετές πιθανότητες να τερματίσει στις θέσεις 3-6 που οδηγούν στα πλει-οφ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.