Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωση με αιχμές κατά Γκαρσία από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ανακοίνωση με αιχμές κατά Γκαρσία από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/3/2013 21:59
Θέμα χρόνου φαίνεται ότι είναι η αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία από τον ΠΑΟΚ, καθώς με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ παίρνει ξεκάθαρα τη θέση του Δώνη, καλώντας τον Ουρουγουανό να δεχθεί τις επιλογές του.

Ο 35χρονος έχει εκφράσει τη δυσαρέσκεια του στις επιλογές του Γιώργου Δώνη για τον μικρό χρόνο συμμετοχής του, ενώ η απόφαση του Έλληνα τεχνικού να τον αποκλείσει από την αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως ξεχείλισε το ποτήρι στις μεταξύ τους σχέσεις.

Μάλιστα η διοίκηση με ανακοίνωση της, παίρνει ξεκάθαρα τη θέση του προπονητή της ομάδας, «αδειάζοντας» ουσιαστικά τον ποδοσφαιριστή:

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:


"Δεδομένων των αναφορών στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τον Pablo Garcia και μολονότι τίποτα απ’ όσα φημολογούνται δεν έλαβαν χώρα στη σημερινή προπόνηση, η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ξεκαθαρίζει ότι:

Στους νέους δρόμους που ανοίγει η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. αυτό που μετράει είναι ο επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα με μοναδικό γνώμονα το καλό του συλλόγου. Υπάρχουν αρχές και κανόνες που πρέπει να γίνονται σεβαστοί και αποδεκτοί απ’ όλους όσους συμμετέχουν στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για τον Pablo Garcia και την προσφορά του και για αυτό ξεπεράσαμε τη συνηθισμένη σχέση ομάδας – ποδοσφαιριστή.

Ο ιδιοκτήτης και η ΠΑΕ εκτιμούν τον τρόπο με τον οποίο ο προπονητής της ομάδας διαχειρίζεται το υπάρχον υλικό και περιβάλλουν με εμπιστοσύνη τη δουλειά του.

Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο για εμάς να πρέπει έστω για λίγο να στρέψουμε την προσοχή μας από αυτό που θα έπρεπε να είναι ο κοινός στόχος Διοίκησης, Ομάδας και Φιλάθλων, που δεν είναι άλλο από ακόμη μια μεγάλη νίκη το βράδυ της Κυριακής.

ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ."

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.