Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Πλησιάζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μάτα»

«Πλησιάζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μάτα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2014 15:10
Σε συμφωνία με την Τσέλσι για την απόκτηση του Χουάν Μάτα έναντι του ποσού των 49 εκατ. ευρώ έχει έρθει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, αν και όπως αναφέρει η «guardian», η μεταγραφή θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από την επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Όλο και πιο κοντά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να βρίσκεται ο Χουάν Μάτα, καθώς τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους της Τσέλσι για την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Ζοζέ Μουρίνιο πως αξίζει μια θέση στα βασικά πλάνα της ομάδας.

Το ποσό της συμφωνία φέρεται πως αγγίζει τα 45-49 εκατ. ευρώ, με την «guardian» να υπογραμμίζει πως η Γιουνάιτεντ δεν έχει καταθέσει ακόμα επίσημη πρόταση για τον διεθνή άσο.

Και αυτό διότι σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μεταγραφή θα εξαρτηθεί από την απόφαση του 25χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος καλείται να αποφασίσει εάν θέλει να μείνει στην Τσέλσι και να προσπαθήσει να πείσει τον Μουρίνιο πως αξίζει μια θέση στην ομάδα ή να αποχωρήσει για λογαριασμό της Μάντσεστερ.

Από την άλλη, η «dailymail» εμφανίζεται σίγουρη πως ο Μάτα θα συνεχίσει την καριέρα του στο «Όλντ Τράφορντ», αναφέροντας πως ο 25χρονος άσος θα βρεθεί πιθανότατα στο Μάντσεστερ μέσα στην εβδομάδα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις.

Να σημειωθεί πως ο Μάτα έχει αγωνιστεί με την Τσέλσι τη φετινή σεζόν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και έτσι σε περίπτωση που τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στον Ολυμπιακό στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.