Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Παγώνει» του Λαγού, στρέφεται σε Όλσεν ο Παναθηναϊκός

«Παγώνει» του Λαγού, στρέφεται σε Όλσεν ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2014 00:37
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον Τάσο Λαγό για την ανανέωση του συμβολαίου του, εξέλιξη που φέρνει τους «πράσινους» να στρέφονται στην περίπτωση του Πάτρικ Όλσεν.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έκαναν πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου στον Τάσο Λαγό, ο οποίος όμως δεν αισθάνθηκε έτοιμος να απαντήσει από τώρα και ως εκ τούτου το θέμα «παγώνει».

Ουσιαστικά ο 22χρονος μέσος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση του Παναθηναϊκού, ο οποίος του πρόσφερε τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τις 100 χιλιάδες ευρώ…

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο Έλληνας άσος δεν θα συνεχίσει στους «πράσινους», ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα αποχωρεί το καλοκαίρι, όποτε και λήγει το συμβόλαιο του.

«Παγώνει» του Λαγού, στρέφεται σε Όλσεν ο Παναθηναϊκός
Η εξέλιξη αυτή, αναγκάζει τους ανθρώπους της ομάδας να ψάξουν για έναν ακόμα αμυντικό χαφ, καθώς πλην του Λαγού, ο μόνος παίκτης γι’ αυτή τη θέση στο ρόστερ είναι ο Νταβίντ Μέντες.

Μάλιστα οι «πράσινοι» αναμένεται να στραφούν στην περίπτωση του νεαρού μέσου της Ιντερ, Πάτρικ Ολσεν, τον οποίο θέλουν να αποκτήσουν δανεικό για 1,5 χρόνο (εξάμηνο δανεισμό με προοπτική ανανέωσης).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.