Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Πέρασε στον τελικό και περιμένει η Μάντσεστερ Σίτι

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Πέρασε στον τελικό και περιμένει η Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2014 00:07
Μετά την εξάρα στο πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό, η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε ξανά τη Γουέστ Χαμ, αυτή τη φορά με 3-0 στο «Άπτον Παρκ» και περιμένει πλέον στον τελικό του Λιγκ Καπ τον νικητή του ζευγαριού Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σάντερλαντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι «σφράγισε» και τυπικά το εισιτήριο για τον τελικό του Λιγκ Καπ, παίρνοντας νέα νίκη απέναντι στην Γουέστ Χαμ, αυτή την φορά με 3-0 στο Λονδίνο!

Οι «πολίτες» είχαν κερδίσει με το εντυπωσιακό 6-0 την αντίπαλο τους στο «Έτιχαντ» στο πρώτο παιχνίδι και σήμερα επιβλήθηκαν των Λονδρέζων με 3-0 στο «Άπτον Παρκ» με αποτέλεσμα να περάσουν στον τελικό με συνολικό σκορ 9-0!

Δύο γκολ πέτυχε ο Νεγκρέδο (3’, 59’), φτάνοντας τα 23 με τη φανέλα της Σίτι τη φετινή σεζόν σε όλες τι διοργανώσεις, ενώ ο Αγκουέρο έκανε το 2-0 στο 24ο λεπτό, δείχνοντας για ακόμα ένα παιχνίδι πως δεν έχει επηρεαστεί καθόλου από τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε το προηγούμενο διάστημα.

Έτσι, η Μάντσεστερ Σίτι «σφράγισε» το εισιτήριο για τον τελικό του Λιγκ Καπ (2/3) και πλέον μένει να δούμε εάν θα έχουμε μονομαχία του Μάντσεστερ στο Γουέμπλει ή αν η Σάντερλαντ καταφέρει να υπερασπιστεί στο «Ολντ Τράφορντ» το υπέρ της 2-1 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Γιουνάιτεντ και πάρει αυτή το δεύτερο εισιτήριο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.