Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Απέκλεισε την Γιουβέντους η Ρόμα!

Κύπελλο Ιταλίας: Απέκλεισε την Γιουβέντους η Ρόμα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2014 23:44
Με γκολ του Ζερβίνιο στο 79’ η Ρόμα κέρδισε με 1-0 την Γιουβέντους στο «Ολίμπικο» και προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου Ιταλίας, αφήνοντας εκτός συνέχειας τη «Γηραιά Κυρία». Με Λάτσιο ή Νάπολι στα ημιτελικά.

Μπορεί στο πρωτάθλημα η Γιουβέντους να βρίσκεται 8 βαθμούς μπροστά από τη Ρόμα στην κούρσα για τον τίτλο, ωστόσο στο Κύπελλο οι «τζιαλορόσι» κατάφεραν να αποκλείσουν την αντίπαλο τους χάρη στη νίκη τους 1-0 στο «Ολίμπικο» που χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του Ρούντι Γκαρσία.

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, η Ρόμα έχοντας βασικό τον Βασίλη Τοροσίδη (έπαιξε ως αριστερό μπακ), επιβλήθηκε της Γιουβέντους χάρη στο γκολ του Ζερβίνιο στο 79ο λεπτό με προβολή μετά από ασίστ του Κέβιν Στρόουτμαν.

Από την άλλη, η Γιουβέντους παίζοντας με αρκετούς αναπληρωματικούς, καθώς ο Κόντε άφησε στον πάγκο τους Μπουφόν, Πογκμπά, Ασαμόα, Λιχτστάινερ και έριξε στο ματς μετά το γκολ της Ρόμα τους Γιορέντε και Τέβες, πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη της ήττα για το 2014 και να αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Έτσι, η Ρόμα πήρε εκδίκηση για την «τριάρα» που δέχθηκε από την Γιουβέντους στο πρωτάθλημα και προκρίθηκε στα ημιτελικά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Νάπολι-Λάτσιο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Ρόμα: Ντε Σάνκτις, Μάικον, Μπενατιά, Καστάν, Τοροσίδης, Ντε Ρόσι, Ναϊνγκολάν, Στρόουτμαν, Φλορέντσι (75' Πιάνιτς), Ζερβινιό, Τότι (83' Λιάιτς).

Γιουβέντους: Στοράρι, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι (46' Ογκμπόνα), Βιντάλ, Μαρκίζιο, Πίρλο, Ίσλα, Πελούζο (81' Τέβες), Τζοβίνκο (77' Γιορέντε), Κουαλιαρέλα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.