Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη με ακόμα μία ανατροπή για Μπιλμπάο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη με ακόμα μία ανατροπή για Μπιλμπάο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2014 01:18
Με μία ακόμα ανατροπή τη φετινή σεζόν, η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε με 4-2 της Βαγιαδολίδ στο «Σαν Μαμές» και πέρασε ξανά στην 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπορεί η Μπιλμπάο να έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Βαγιαδολίδ, ωστόσο η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πραγματοποιώντας ακόμα μια ανατροπή τη φετινή σεζόν, έφερε… τούμπα το σκορ και πήρε τη νίκη με 4-2 στο «Σαν Μαμές» με αποτέλεσμα να «σκαρφαλώσει» ξανά στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Βαγιαδολίδ πήρε προβάδισμα στο 15ο λεπτό με γκολ (οφσάιντ) τον Όσκαρ Γκονζάλες ο οποίος «πλήγωσε» τον πρώην προπονητή του, Ερνέστο Βαλβέρδε που είχε εισηγηθεί τη μεταγραφή του Ισπανού άσου στον Ολυμπιακό πριν μερικά χρόνια.

Ωστόσο, η Μπιλμπάο κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι στην επανάληψη χάρη στα τέρματα των Ιμπάι (65’) και Ντε Μάρκος (75’).

Μάλιστα ο πρώτος πέτυχε δεύτερο γκολ στο 82ο λεπτό, ενώ ο Ερέρα στο 86’ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Βάσκων, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν απλώς στις καθυστερήσεις με τον Ράμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.